Bezoek onze showroom!

Argenta Invisidoor Kozijn

Argenta Invisidoor KozijnU gaat (ver)bouwen en bent de grove houten kozijnen helemaal beu! Findoor levert het Argenta Invisidoor kozijn voor u! Dit is HET onzichtbare deurkozijn voor een minimalistisch resultaat. Uw deur wordt door middel van deze kozijnen een mooi geheel met de wand. Indien gewenst kunnen we u het totaalpakket bieden. U wordt dan ontzorgt van top tot teen, van kozijn tot en met de binnendeur, het inmeten en de montage ervan!

Het Argenta Invisidoor kozijn is een kozijn gemaakt van kwalitatieve aluminium. Het kader van dit kozijn zorgt dat dit gelijk loopt met de wand, de deur valt dus als het ware weg in de muur. Geen hinderlijke lijsten meer rondom uw deur. Vaak wordt het Argenta Invisidoor kozijn mee geschilderd met de wand. Moderne woningen zijn echt af met dit kozijn!

Het kozijn kan geleverd worden met of zonder bovendorpel. Bij plafondhoge deuren kiest men er vaak voor de bovendorpel weg te laten.

Montage

Het Invisidoor DL systeem is gemakkelijk te integreren in metselwerk of te verwerken samen met gipsplaatwanden. Door het zwaluwtaartprofiel hecht de bevestiging goed. Findoor komt uw nieuwe Argenta Invisidoor kozijn graag inmeten en vervolgens monteren. Wanneer gekozen wordt voor een onzichtbaar kozijn is de combinatie met een vlakke deur favoriet. Toch wordt ook nogal eens met een freeslijndeur gecombineerd om toch een speelse uitstraling te behouden. Hierin heeft u allerlei mogelijkheden. Uiteraard kan uw deur ook worden ingemeten, op maat gemaakt, afgelakt en gemonteerd door Findoor.

Beslag en hang- en sluitwerk

Het Invisidoor kozijn is voorzien van verdekte scharnieren om het minimalistisch effect op alle punten te behouden. Het magneetslot is de perfecte combinatie met een onzichtbaar kozijn. Het sluitplaatje is bij dit slot erg klein waardoor je het bij een gesloten deur niet ziet.

Een stoere zwarte of mat RVS deurkruk van Formani maken het plaatje helemaal af.

Assortiment

Bij ons kunt u terecht voor al uw op maat gemaakte binnendeuren. Denk hierbij aan MDF- deuren, houten deuren, stalen of HPL-board deuren. Deuren geleverd met of zonder glas, afgewerkt in grondverf of aflak. Ingemeten door u zelf of professioneel door ons? Zelf monteren of het totaalplaatje door Findoor verzorgd inclusief montage van het hang- en sluitwerk en het beslag. Wij zorgen graag samen met u voor een fijn en warm thuis!

Bekijk alle producten
Heeft u vragen?

Neem contact op.

Schuifdeurbeslag

Om onze Argenta deuren compleet te maken, kunnen wij ook het hang- en sluitwerk en het beslag leveren voor jouw schuifdeur. Wij kunnen je allerlei voorbeelden laten zien in onze showroom waarbij je het beslag ook echt eens kunt voelen.

Wij bieden toonaangevend deurbeslag in zowel klassiek als modern design. Zo zijn wij dealer van de bekende merken “Formani” en “Argenta”.

Zij leveren aan ons het beslag, verschillende soorten sloten en scharnieren voor de gewone draaideuren maar ook voor schuifdeuren of speciale taatsdeuren. Daarnaast kun je denken aan allerlei bijpassende accessoires zoals deurstoppers, brievenbussen, huisnummers en deurbellen. Hiermee maak je het plaatje helemaal compleet!

Bekijk hier het schuifdeurbeslag

 

https://www.findoor.nl/producten/hang-en-sluitwerk/schuifdeur-beslag/schuifdeurkommen/

Het totaalpakket van Findoor

Wanneer je deuren bestelt bij Findoor kun je ervoor kiezen deze door ons te laten inmeten en monteren. Wanneer je hiervoor kiest maken wij een afspraak om dit op locatie te komen doen. Wij doen dit digitaal middels de moderne apparatuur van Prodim welke uiterst nauwkeurig meet. Tijdens de meting worden de exacte lijnen van het kozijn gevolgd.

Ook kan het apparaat de bestaande locatie van de scharnieren en sluitplaat meten. Na het inmeten van de deuren op locatie worden de gegevens naar kantoor verzonden.
Eventuele verdere bewerkingen worden gecommuniceerd. Daarna worden de gegevens verwerkt tot een uniek CNC-programma. Iedere deur krijgt zijn eigen label en wordt door de CNC-machine gelezen waarna de machine alle bewerkingen uitvoert. Als de deuren van de CNC machine komen is de deur klaar en zijn alle bewerkingen afgerond.
Onze binnendienst zal dan een afspraak maken voor het monteren van de deuren!

Download  Inmeet- en montage voorwaarden.

Lees meer

Onze Historie

Findoor is in 2004 opgericht en is onderdeel van HedoWanroij BV.

Lees meer

Ons Proces

01. Aanvraag behandeling

Na uw aanvraag te hebben ontvangen worden uw gegevens in ons computersysteem ingevoerd. Op basis hiervan worden de calculatie, offerte en eventuele tekeningen  gemaakt. In de meeste gevallen is dat binnen 2 werkdagen. Na uw goedkeuring kan de productie worden opgestart.

02. Inmeten

Indien de deuren moeten worden ingemeten, wordt er een afspraak gemaakt om de deuren digitaal in te meten. Dit gebeurt middels een 3D- meetapparaat welke de contouren van het kozijn exact opmeet. Hierna worden de meetgegevens in de computer ingevoerd  en wordt automatisch een CNC programma gegenereerd. Deze gegevens worden dan naar de CNC machines gestuurd waarna uw deuren geheel nauwkeurig worden gefreesd.

03. Productie

In de productiehal staan verschillende CNC machines welke deuren kunnen produceren. Deze werken volledig zelfstandig en produceren vol automatisch een mdf binnendeur. Voor de eiken deuren en deuren van andere houtsoorten moeten de onderdelen nog handmatig op de machines gelegd worden.

04. Afwerking

Als de CNC machine klaar is met de deuren worden deze geschuurd in een schuurstraat en vervolgens opgehangen aan een railsysteem dat door de productiehal loopt. De deuren worden dan voorzien van de eerste grondlaag met milieuvriendelijke watergedragen verf. Na het drogen wordt dit proces herhaald zodat de deuren voorzien zijn van 2 grondlagen verf. Eventueel volgt nog een 3e en 4e keer als de deuren moeten worden afgelakt. Na het drogen van de verf worden de deuren ingepakt voor transport.

05. Montage

De deuren zijn klaar voor verzending en worden aangeboden bij onze transporteur of middels onze eigen montagedienst naar de klant gebracht.

Bij montage van de deuren moeten enkel nog de infrezingen van de scharnieren en sluitplaten gedaan worden. Daarna kan de deur worden gemonteerd en worden voorzien van het gekozen deurbeslag.

Garantievoorwaarden

Onze garantievoorwaarden zijn gebaseerd op de algemeen gehanteerde normen in de Nederlandse deurenindustrie.

Lees meer