Bezoek onze showroom!

Historie

Historie

Findoor is in 2004 opgericht door Stefan Derks en is onderdeel van Hedo Wanroij BV. Findoor is destijds gestart met het produceren van binnendeuren door de vraag vanuit het eigen aannemersbedrijf. In het begin was het de bedoeling om massieve deuren te leveren voor de prijs van een boarddeur. Doordat we veel experimenten hebben uitgevoerd zijn we op een unieke manier van paneeldeuren produceren uitgekomen welke wij gepatenteerd hebben.

In 2005 zijn verdere plannen ontwikkeld en is er een basis-assortiment deuren gemaakt. Met dit assortiment zijn we ook aan andere aannemers en bouwmaterialenhandelaren gaan leveren. Vanaf dat moment zijn wij ons volledig gaan concentreren op het produceren van deuren en zijn verdere ontwikkelingen gedaan om de productie van deuren te optimaliseren.

Vanaf 2008 is de nieuwe fabriekshal in gebruik genomen en zijn er nieuwe CNC machines geplaatst om de toegenomen productie op te voeren. De vraag om de deuren in het werk in te meten en af te hangen werd ons steeds vaker gesteld, derhalve zijn we in 2009 gestart met het digitaal inmeten en monteren in het werk. In de daarop volgende jaren zijn er diversen modellen aan het assortiment toegevoegd. Tevens zijn we ook gestart met het produceren van deuren uit andere houtsoorten, waaronder onder andere eikenhout.

In de lastige jaren hebben we ons toegelegd op het op maat frezen en monteren van beslag van HPL deuren en multiplex deuren voor toeleveranciers van deuren.

Vanaf 2017 hebben we het produceren van binnendeuren weer nieuw leven in geblazen. De website is vernieuwd en een nieuwe hal is in gebruik genomen. Onze aandacht hebben we inmiddels verlegd naar de eindgebruiker. Voor onze klanten hebben we inmiddels ons proces volledig geoptimaliseerd. Veel klanten bereiken ons via mond tot mond reclame. Na een bezoek aan de website of showroom komen we (vanaf 6 deuren) graag de deuren digitaal inmeten voor een optimaal eindresultaat. Vervolgens worden de deuren met onze eigen machines geproduceerd en gegrond en/of voorgelakt. Indien gewenst komen onze monteurs de gekozen deuren en beslag monteren op locatie. Aflakken en montage bieden wij enkel aan vanaf 6 deuren en als de deuren door ons zijn ingemeten. Inmeten kan al vanaf 4 deuren.

Heeft u vragen?

Neem contact op.