Bezoek onze showroom!

Argenta Proslide Inbouw

Argenta Proslide InbouwFindoor is dealer van Argenta! Maak kennis met het hoogkwalitatief binnenschuifdeursysteem Argenta Proslide Inbouw van Argenta Alu. Dit schuifdeursysteem is speciaal ontwikkeld voor professionele toepassingen. Het Argenta Proslide Inbouw systeem is daarnaast gemaakt om een extreme slijtvastheid te garanderen bij veelvuldig gebruik. Het Argenta Proslide schuifdeurbeslag biedt bovendien oplossingen voor diverse soorten schuifdeuren. Je kunt hierbij denken aan een kast deur of een lang portaal waarin meerdere deuren samenkomen.

-Minimalisme-

Het invisidoor systeem voor Argenta Proslide Inbouw zorgt tevens voor minimalisme waarbij je deur één geheel wordt met de wand. Mooie vlakke deuren worden voor dit systeem het meeste gekozen. Op deze manier heeft jouw wand een strakke uitstraling samen met de schuifdeur. Combineer deze met een schuifdeurkom van Formani zoals bijvoorbeeld de Square van Jan des Bouvrie!

Wil je een open inkijk laat de deur dan gerust open staan. Is er juist meer privacy gewenst dan doe je hem gemakkelijk dicht door de deur een zacht zetje te geven. De deur sluit dan vanzelf!

Het systeem heeft een afwerkingsprofiel en geleidingsprofiel in één. Door het in hoogte verstelbare systeem kunnen daardoor de rolstelsels gemakkelijk gemonteerd worden. Zelfs ook na het afwerken van het plafond. Er is met dit systeem nagenoeg geen kans op scheuren in plakwerk. Daarnaast is het gemakkelijk te installeren. De rails zijn in verschillende lengtes beschikbaar: in 2 meter, 3 meter, 4 meter en 6 meter. Je kunt bij dit systeem kiezen voor een slowstop systeem aan de open- en sluitzijde mits de minimale deurbreedte 1030 mm is. Hierdoor sluit de deur bijna geruisloos omdat dit wordt afgevangen door het speciaal daarvoor ingebouwde systeem.

Assortiment

Bij ons kunt u terecht voor al uw op maat gemaakte binnendeuren en de systemen die daarbij horen om te monteren. Of het nu een schuifdeur, stompe deur of taatsdeur is. Deuren geleverd met of zonder glas, afgewerkt in grondverf of aflak. Ingemeten door u zelf of professioneel door ons? Zelf monteren of het totaalplaatje door Findoor verzorgd inclusief montage van het hang- en sluitwerk en het beslag. Wij zorgen graag samen met u voor een fijn en warm thuis!

U heeft hierbij keuze uit diverse stijlen deuren. Zo wordt bij het Invisidoor systeem meestal gekozen voor vlakke deuren om het onzichtbare effect nog meer te accentueren.

Bekijk alle producten
Heeft u vragen?

Neem contact op.

Schuifdeurbeslag

Wanneer je een schuifdeur wilt in je woning kun je hierbij kiezen uit verschillende manieren hoe deze te bevestigen. Wil je dat de deuren bijna uit zichzelf en geruisloos dichtgaan, kies dan voor de extra optie “softclose”. Dit kun je bij open- en dichtgaan beide installeren.

Bij een schuifdeur hoort mooi schuifdeurbeslag! Je hebt hierbij keuze uit verschillende stijlen en mogelijkheden.

Klik onderstaand verder voor de opties!

Bekijk hier het schuifdeurbeslag

 

Invisidoor schuifdeur met vlakke deur - Rosmalen

Het totaalpakket van Findoor

Wanneer je deuren bestelt bij Findoor kun je ervoor kiezen deze door ons te laten inmeten en monteren. Wanneer je hiervoor kiest maken wij een afspraak om dit op locatie te komen doen. Wij doen dit digitaal middels de moderne apparatuur van Prodim welke uiterst nauwkeurig meet. Tijdens de meting worden de exacte lijnen van het kozijn gevolgd.

Ook kan het apparaat de bestaande locatie van de scharnieren en sluitplaat meten. Na het inmeten van de deuren op locatie worden de gegevens naar kantoor verzonden.
Eventuele verdere bewerkingen worden gecommuniceerd. Daarna worden de gegevens verwerkt tot een uniek CNC-programma. Iedere deur krijgt zijn eigen label en wordt door de CNC-machine gelezen waarna de machine alle bewerkingen uitvoert. Als de deuren van de CNC machine komen is de deur klaar en zijn alle bewerkingen afgerond.
Onze binnendienst zal dan een afspraak maken voor het monteren van de deuren!

Download  Inmeet- en montage voorwaarden.

Lees meer

Onze Historie

Findoor is in 2004 opgericht en is onderdeel van HedoWanroij BV.

Lees meer

Ons Proces

01. Aanvraag behandeling

Na uw aanvraag te hebben ontvangen worden uw gegevens in ons computersysteem ingevoerd. Op basis hiervan worden de calculatie, offerte en eventuele tekeningen  gemaakt. In de meeste gevallen is dat binnen 2 werkdagen. Na uw goedkeuring kan de productie worden opgestart.

02. Inmeten

Indien de deuren moeten worden ingemeten, wordt er een afspraak gemaakt om de deuren digitaal in te meten. Dit gebeurt middels een 3D- meetapparaat welke de contouren van het kozijn exact opmeet. Hierna worden de meetgegevens in de computer ingevoerd  en wordt automatisch een CNC programma gegenereerd. Deze gegevens worden dan naar de CNC machines gestuurd waarna uw deuren geheel nauwkeurig worden gefreesd.

03. Productie

In de productiehal staan verschillende CNC machines welke deuren kunnen produceren. Deze werken volledig zelfstandig en produceren vol automatisch een mdf binnendeur. Voor de eiken deuren en deuren van andere houtsoorten moeten de onderdelen nog handmatig op de machines gelegd worden.

04. Afwerking

Als de CNC machine klaar is met de deuren worden deze geschuurd in een schuurstraat en vervolgens opgehangen aan een railsysteem dat door de productiehal loopt. De deuren worden dan voorzien van de eerste grondlaag met milieuvriendelijke watergedragen verf. Na het drogen wordt dit proces herhaald zodat de deuren voorzien zijn van 2 grondlagen verf. Eventueel volgt nog een 3e en 4e keer als de deuren moeten worden afgelakt. Na het drogen van de verf worden de deuren ingepakt voor transport.

05. Montage

De deuren zijn klaar voor verzending en worden aangeboden bij onze transporteur of middels onze eigen montagedienst naar de klant gebracht.

Bij montage van de deuren moeten enkel nog de infrezingen van de scharnieren en sluitplaten gedaan worden. Daarna kan de deur worden gemonteerd en worden voorzien van het gekozen deurbeslag.

Garantievoorwaarden

Onze garantievoorwaarden zijn gebaseerd op de algemeen gehanteerde normen in de Nederlandse deurenindustrie.

Lees meer