Bezoek onze showroom!

Argenta Taatsdeur

Argenta taatsdeurFindoor maakt kwalitatief hoogstaande deuren, anders dan de standaard! Voor afwijkende maten kun je ook bij ons terecht. Findoor denkt in oplossingen en ontzorgt graag haar klant!

Ook maakt Findoor graag jouw taatsdeur! Een taatsdeur is een draaideur welke naar 2 kanten open kan. Met andere woorden een scharnierdeur welke naar binnen en buiten open draait. Een Argenta taatsdeur is een combinatie van een Findoor deur met een scharnier van Argenta (argentAlu). Vaak wordt bij een taatsdeur gekozen voor een staallook glasdeur. We hebben diverse modellen staallookdeuren. Uiteraard kun je ook een ander model kiezen voor jouw taatsdeur.

Met een Argenta taatsdeur kun je ruimtes met elkaar verbinden en van elkaar afsluiten. Doordat er geen kozijn gebruikt wordt bij een Argenta taatsdeur wordt voor een ruimtelijk effect gezorgd.

Een taatsdeurscharnier zorgt ervoor dat de deur om een soort verticale as draait. Het scharnier wordt in het plafond en op de vloer gemonteerd. Dit is geen probleem wanneer je vloerverwarming hebt.

-Room-divider-

Een taatsdeur wordt ook vaak een room-divider genoemd, het verdeelt tenslotte je kamer op een mooie en effectieve manier. Findoor kan alle deuren in komen meten en vervolgens op maat maken. Daarin onderscheiden wij ons. Heb je dus een deur die afwijkt van de standaard maten, dan is dat geen probleem. Taatsdeuren worden vaak in grote maten besteld omdat ze het beste uitkomen wanneer ze tot het plafond komen.

-Aflakken in onze eigen spuiterij-

Een taatsdeur wordt vaak in het zwart afgelakt. Dit doen wij enkel als een deur goed is ingemeten anders is het zonde van de aflak natuurlijk. Findoor heeft een eigen spuiterij. Wij kunnen iedere gewenste RAL kleur spuiten in zijdeglans.

Taatsdeuren komen nog beter uit als je ze voorziet van een stoere grote greep. Je kunt dan kiezen voor een zwarte greep zodat hij een is met de deur of juist voor een variant in RVS waardoor hij meer spreekt.

Benieuwd hoe een taatsdeur werkt en welke modellen wij hebben? Maak dan een afspraak in onze showroom! Wij begeleiden je in het keuze-proces en informeren je graag over de mogelijkheden. Wees Welkom!

 

Assortiment Deuren

Findoor produceert kwalitatief hoogstaande stompe deuren van massief MDF. Dit doen wij in onze eigen zagerij. Wij kunnen ieder gewenst model maken, dus ook een afwijkend model. Daarnaast kunnen we ze op maat maken. Heb je dus een afwijkende maat, schroom niet om eens te informeren naar de mogelijkheden.

Findoor maakt diverse stijlen deuren: van modern, staallook en freeslijn met v-naad tot opgeklampt, jaren 20 en 30 en bossingprofiel. Hou je van strakke deuren kies dan gewoon voor een mooie vlakke deur! Moeilijk om een keuze te maken? Wij kijken uiteraard met je mee en adviseren je graag.

Naast MDF-deuren kunnen wij ook massief eiken deuren maken. Deuren met een HPL-houtprint of fineer van bijvoorbeeld eikenhout behoren ook tot de mogelijkheden. Hiermee zorg je voor een warme natuurlijke uitstraling. Een stoere staallook deur met glas of een nostalgische deur met freeslijn kunnen wij ook maken. Omdat wij de deuren uit één geheel maken is de kans op scheuren nihil. Daarnaast hebben onze deuren door het MDF een strakkere uitstraling!

Op deze pagina is een overzicht van onze deuren onderstaand weergegeven. Wil je ze toch eens in het echt komen bekijken en voelen, onze deuren zijn ook te bezichtigen in onze nieuwe showroom. Kom voor een persoonlijk gesprek gerust eens langs!

Bekijk alle producten
Heeft u vragen?

Neem contact op.

Hang- en sluitwerk

Om onze deuren compleet te maken, kunnen wij ook het hang- en sluitwerk en het beslag leveren. Wij kunnen je allerlei voorbeelden laten zien in onze showroom waarbij je het beslag ook echt eens kunt voelen.

Wij bieden toonaangevend deurbeslag in zowel klassiek als modern design. Zo zijn wij dealer van de bekende merken “Formani” en “Argenta”. Zij leveren aan ons het beslag, verschillende soorten sloten en scharnieren voor de gewone draaideuren maar ook voor schuifdeuren of speciale taatsdeuren. Daarnaast kun je denken aan allerlei bijpassende accessoires zoals deurstoppers, brievenbussen, huisnummers en deurbellen.
Hiermee maak je het plaatje helemaal compleet!

Lees meer

Argenta taatsdeur

Garantievoorwaarden

Onze garantievoorwaarden zijn gebaseerd op de algemeen gehanteerde normen in de Nederlandse deurenindustrie.

Garantietermijn

– 5 jaar volledige garantie op de Findoor deuren –
– Toleranties deurblad –klik hier
– Deze garantie is niet van toepassing op het plaatsen van de deuren, schilderwerk, scharnieren en beslag –

 

 

Lees meer

Onze Historie

Findoor is in 2004 opgericht en is onderdeel van HedoWanroij BV.

Lees meer

Ons Proces

01. Aanvraag behandeling

Na uw aanvraag te hebben ontvangen worden uw gegevens in ons computersysteem ingevoerd. Op basis hiervan worden de calculatie, offerte en eventuele tekeningen  gemaakt. In de meeste gevallen is dat binnen 2 werkdagen. Na uw goedkeuring kan de productie worden opgestart.

02. Inmeten

Indien de deuren moeten worden ingemeten, wordt er een afspraak gemaakt om de deuren digitaal in te meten. Dit gebeurt middels een 3D- meetapparaat welke de contouren van het kozijn exact opmeet. Hierna worden de meetgegevens in de computer ingevoerd  en wordt automatisch een CNC programma gegenereerd. Deze gegevens worden dan naar de CNC machines gestuurd waarna uw deuren geheel nauwkeurig worden gefreesd.

03. Productie

In de productiehal staan verschillende CNC machines welke deuren kunnen produceren. Deze werken volledig zelfstandig en produceren vol automatisch een mdf binnendeur. Voor de eiken deuren en deuren van andere houtsoorten moeten de onderdelen nog handmatig op de machines gelegd worden.

04. Afwerking

Als de CNC machine klaar is met de deuren worden deze geschuurd in een schuurstraat en vervolgens opgehangen aan een railsysteem dat door de productiehal loopt. De deuren worden dan voorzien van de eerste grondlaag met milieuvriendelijke watergedragen verf. Na het drogen wordt dit proces herhaald zodat de deuren voorzien zijn van 2 grondlagen verf. Eventueel volgt nog een 3e en 4e keer als de deuren moeten worden afgelakt. Na het drogen van de verf worden de deuren ingepakt voor transport.

05. Montage

De deuren zijn klaar voor verzending en worden aangeboden bij onze transporteur of middels onze eigen montagedienst naar de klant gebracht.

Bij montage van de deuren moeten enkel nog de infrezingen van de scharnieren en sluitplaten gedaan worden. Daarna kan de deur worden gemonteerd en worden voorzien van het gekozen deurbeslag.

Garantievoorwaarden

Onze garantievoorwaarden zijn gebaseerd op de algemeen gehanteerde normen in de Nederlandse deurenindustrie.

Lees meer