Bezoek onze showroom!

Binnendeur Jaren 30 Stijl

Binnendeur jaren 30 stijlBen je op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige binnendeur jaren 30 stijl? Findoor maakt allerlei stijlen deuren dus ook de jaren 20-30 stijl. Verder kun je denken aan moderne deuren of deuren in staallook of een binnendeur met freeslijn. De stoere opgeklampte loftdeuren behoren ook tot de mogelijkheden.  Hou je van minimalisme, kies dan voor een vlakke deur! Zoals je ziet is er voor ieder wat wils! Ook als je van de landelijke stijl houdt zijn er bijvoorbeeld deuren met bossingpaneel.

Een binnendeur jaren 30 stijl is een massieve strakke deur met een vlak paneel. Hierin zijn allerlei modellen mogelijk. Je kunt zelf kiezen hoe je je vlak-verdeling wilt. Daarnaast kun je ook nog voor een deur kiezen met glas. Hoe je de vlak-verdeling wilt bepaalt ook de stijl van je deur. Hierin is een redelijke moderne deur ook mogelijk.

-Inmeten-

Findoor heeft het gehele pakket om onze klant te ontzorgen in huis. Wij kunnen digitaal inmeten zodat de deur uiteindelijk perfect in het kozijn past zonder te schaven. Wanneer je de deuren zelf opmeet wil het weleens voorkomen dat een deur niet geheel past en klemt. De apparatuur van Prodim meet exact de maat van de deur en de positie van de scharnieren. Op deze manier heb je een deur die altijd past!

-Aflakken-

Na het inmeten van jouw binnendeur jaren 30 stijl loont het zich dan ook om de deur te laten spuiten in onze spuiterij. Wij leveren bestelde deuren standaard met een grondverf in de kleuren wit, grijs of zwart. Aflakken kunnen wij in ieder gewenste RAL-kleur. Informeer gerust naar de mogelijkheden en de tarieven.

-Monteren-

Om alles compleet te maken bieden wij de service de deur te komen afhangen. Ons professionele personeel komt dan op afspraak bij u aan huis. Het bestelde beslag van Formani wordt netjes gemonteerd op de deuren zodat deze direct in gebruik kunnen worden genomen.

Aflakken

In onze moderne spuiterij kunnen wij de deuren in bijna alle kleuren aflakken. Geef hiervoor het gewenste RAL nummer door. De deuren worden standaard voorzien van een grondverf. Je kunt hierbij kiezen voor wit, grijs of zwart. Daarna wordt de deur 2 maal gelakt met een watergedragen zijdeglans aflak. Dit is wel altijd in combinatie met het digitaal inmeten van de deuren. Wanneer een deur niet is ingemeten is de kans groot dat er nog geschaafd moet worden bij montage en dat is zonde van de aflak.  Het aflakken gebeurt volgens onze richtlijnen welke hier te downloaden zijn. 

Benieuwd naar wat wij zoal gemaakt hebben? Klik dan op onderstaande button!

Inspiratie fotoboek
Heeft u vragen?

Neem contact op.

Instructies voor het afhangen van deuren

Deuren dienen in de bouwfase zo laat mogelijk afgehangen te worden, dit om fouten in de maatvoering en beschadigingen te voorkomen.

Pas en arm schaven bij stompe deuren
Als u uw nieuwe deur gaat afhangen is het wenselijk dat de deur aan de volgende spelingen (draainaden) voldoet:

  • Aan de hangzijde een speling van 2 mm.
  • Aan de sluitzijde een speling van 3 tot 4 mm.
  • Aan de bovenzijde een speling van 2 mm.
  • Aan de onderzijde een spelling van 10 mm.
Lees meer

 

Binnendeur jaren 30 stijl

Verantwoord en duurzaam bosbeheer

Veel mensen op de wereld zijn afhankelijk van bossen voor hun levensonderhoud. Ze halen er voedsel, drinkwater en grondstoffen uit. Bovendien zijn bossen zeer belangrijk voor het zuiveren van de lucht, het opnemen van CO2 en het leveren van zuurstof. Het is daarom van groot belang om ongecontroleerde houtkap tegen te gaan, aangezien de helft van de oorspronkelijke bossen op aarde reeds is verdwenen.

Lees meer

Onze Historie

Findoor is in 2004 opgericht en is onderdeel van HedoWanroij BV.

Lees meer

Ons Proces

01. Aanvraag behandeling

Na uw aanvraag te hebben ontvangen worden uw gegevens in ons computersysteem ingevoerd. Op basis hiervan worden de calculatie, offerte en eventuele tekeningen  gemaakt. In de meeste gevallen is dat binnen 2 werkdagen. Na uw goedkeuring kan de productie worden opgestart.

02. Inmeten

Indien de deuren moeten worden ingemeten, wordt er een afspraak gemaakt om de deuren digitaal in te meten. Dit gebeurt middels een 3D- meetapparaat welke de contouren van het kozijn exact opmeet. Hierna worden de meetgegevens in de computer ingevoerd  en wordt automatisch een CNC programma gegenereerd. Deze gegevens worden dan naar de CNC machines gestuurd waarna uw deuren geheel nauwkeurig worden gefreesd.

03. Productie

In de productiehal staan verschillende CNC machines welke deuren kunnen produceren. Deze werken volledig zelfstandig en produceren vol automatisch een mdf binnendeur. Voor de eiken deuren en deuren van andere houtsoorten moeten de onderdelen nog handmatig op de machines gelegd worden.

04. Afwerking

Als de CNC machine klaar is met de deuren worden deze geschuurd in een schuurstraat en vervolgens opgehangen aan een railsysteem dat door de productiehal loopt. De deuren worden dan voorzien van de eerste grondlaag met milieuvriendelijke watergedragen verf. Na het drogen wordt dit proces herhaald zodat de deuren voorzien zijn van 2 grondlagen verf. Eventueel volgt nog een 3e en 4e keer als de deuren moeten worden afgelakt. Na het drogen van de verf worden de deuren ingepakt voor transport.

05. Montage

De deuren zijn klaar voor verzending en worden aangeboden bij onze transporteur of middels onze eigen montagedienst naar de klant gebracht.

Bij montage van de deuren moeten enkel nog de infrezingen van de scharnieren en sluitplaten gedaan worden. Daarna kan de deur worden gemonteerd en worden voorzien van het gekozen deurbeslag.

Garantievoorwaarden

Onze garantievoorwaarden zijn gebaseerd op de algemeen gehanteerde normen in de Nederlandse deurenindustrie.

Lees meer