Bezoek onze showroom!

Binnendeur Piet Boon Stijl

Binnendeur Piet Boon StijlBent u op zoek naar een strakke en bijzondere deur? Kijk dan eens naar onze massieve paneeldeuren en dan in het bijzonder onze binnendeur Piet Boon Stijl. Wij noemen hem de FIN-VPR100XH. Deze deur met de Piet Boon look heeft een dubbel paneel wat de deur juist zo sprekend maakt. Met deze binnendeur Piet Boon stijl heeft u een deur die niet iedereen heeft en dat maakt het een uniek exemplaar!

Deur ontwerper Piet Boon Stijl

Qua stijl past deze deur in een wat strakkere moderne inrichting maar kan hij ook goed gecombineerd worden in een landelijke woning. Zeker als u hem in grijs of zwart laat spuiten heeft u een echte eyecatcher.

Findoor biedt ook het beslag van ontwerper Piet Boon aan, bijvoorbeeld uit de “ONE” lijn van Formani. Op deze manier is uw massieve MDF binnendeur Piet Boon Stijl helemaal compleet.

Findoor ontzorgt graag haar klant!

Bij Findoor maken we uw binnendeur op maat. Dit kan een standaard maat zijn maar ook een afwijkende maat is voor ons geen probleem. Het paneel wordt geheel aangepast op de betreffende maten. Wij meten uw deuren vanaf 4 deuren graag in met de digitale apparatuur van Prodim. Hierdoor past de deur perfect in het bijpassende kozijn. In basis zijn uw binnendeuren voorzien van grondverf.  Indien gewenst kunnen wij de deuren ook aflakken voor u en vervolgens monteren. Uiteraard is het ook een optie dat wij uw deuren maken op basis van de opgegeven maten en kunt u deze kort daarna ophalen. Het is ook mogelijk dat uw deuren via transport naar uw adres vervoerd worden waarna u zelf de montage organiseert.

U ziet dat er veel mogelijk is!

Wilt u graag een keer langskomen in onze overzichtelijke showroom? Of wellicht heeft u vragen over nieuwe deuren voor uw bouw of verbouwing? Neem dan gerust contact met ons op of plan een afspraak. U bent van harte welkom. Wij denken graag met u mee.

 

 

 

 

Inmeten en Monteren

Binnendeur Piet Boon StijlWanneer je besteld bij Findoor om je binnendeuren op maat te laten maken kun je er voor kiezen deze door ons te laten inmeten en monteren. Wanneer je hiervoor kiest maken wij een afspraak om dit op locatie te komen doen. Wij doen dit digitaal middels de moderne apparatuur van Prodim welke uiterst nauwkeurig meet.

Tijdens de meting worden de exacte lijnen van het kozijn gevolgd. Ook kan het apparaat de bestaande locatie van de scharnieren en sluitplaat meten. Na het inmeten van de deuren op locatie worden de gegevens naar kantoor verzonden. Eventuele verdere bewerkingen worden gecommuniceerd. Daarna worden de gegevens verwerkt tot een uniek CNC-programma.

Iedere deur krijgt zijn eigen label en wordt door de CNC-machine gelezen waarna de machine alle bewerkingen uitvoert. Als de deuren van de CNC machine komen is de deur klaar en zijn alle bewerkingen afgerond. Onze binnendienst zal dan een afspraak maken voor het monteren van de deuren!

Meer info
Heeft u vragen?

Neem contact op.

Instructies voor het afhangen van deuren

Deuren dienen in de bouwfase zo laat mogelijk afgehangen te worden, dit om fouten in de maatvoering en beschadigingen te voorkomen.

Pas en arm schaven bij stompe deuren
Als u uw nieuwe deur gaat afhangen is het wenselijk dat de deur aan de volgende spelingen (draainaden) voldoet:

  • Aan de hangzijde een speling van 2 mm.
  • Aan de sluitzijde een speling van 3 tot 4 mm.
  • Aan de bovenzijde een speling van 2 mm.
  • Aan de onderzijde een spelling van 10 mm.
Lees meer

 

Binnendeur Piet Boon Stijl

Verantwoord en duurzaam bosbeheer

Veel mensen op de wereld zijn afhankelijk van bossen voor hun levensonderhoud. Ze halen er voedsel, drinkwater en grondstoffen uit. Bovendien zijn bossen zeer belangrijk voor het zuiveren van de lucht, het opnemen van CO2 en het leveren van zuurstof. Het is daarom van groot belang om ongecontroleerde houtkap tegen te gaan, aangezien de helft van de oorspronkelijke bossen op aarde reeds is verdwenen.

Lees meer

Onze Historie

Findoor is in 2004 opgericht en is onderdeel van HedoWanroij BV.

Lees meer

Ons Proces

01. Aanvraag behandeling

Na uw aanvraag te hebben ontvangen worden uw gegevens in ons computersysteem ingevoerd. Op basis hiervan worden de calculatie, offerte en eventuele tekeningen  gemaakt. In de meeste gevallen is dat binnen 2 werkdagen. Na uw goedkeuring kan de productie worden opgestart.

02. Inmeten

Indien de deuren moeten worden ingemeten, wordt er een afspraak gemaakt om de deuren digitaal in te meten. Dit gebeurt middels een 3D- meetapparaat welke de contouren van het kozijn exact opmeet. Hierna worden de meetgegevens in de computer ingevoerd  en wordt automatisch een CNC programma gegenereerd. Deze gegevens worden dan naar de CNC machines gestuurd waarna uw deuren geheel nauwkeurig worden gefreesd.

03. Productie

In de productiehal staan verschillende CNC machines welke deuren kunnen produceren. Deze werken volledig zelfstandig en produceren vol automatisch een mdf binnendeur. Voor de eiken deuren en deuren van andere houtsoorten moeten de onderdelen nog handmatig op de machines gelegd worden.

04. Afwerking

Als de CNC machine klaar is met de deuren worden deze geschuurd in een schuurstraat en vervolgens opgehangen aan een railsysteem dat door de productiehal loopt. De deuren worden dan voorzien van de eerste grondlaag met milieuvriendelijke watergedragen verf. Na het drogen wordt dit proces herhaald zodat de deuren voorzien zijn van 2 grondlagen verf. Eventueel volgt nog een 3e en 4e keer als de deuren moeten worden afgelakt. Na het drogen van de verf worden de deuren ingepakt voor transport.

05. Montage

De deuren zijn klaar voor verzending en worden aangeboden bij onze transporteur of middels onze eigen montagedienst naar de klant gebracht.

Bij montage van de deuren moeten enkel nog de infrezingen van de scharnieren en sluitplaten gedaan worden. Daarna kan de deur worden gemonteerd en worden voorzien van het gekozen deurbeslag.

Garantievoorwaarden

Onze garantievoorwaarden zijn gebaseerd op de algemeen gehanteerde normen in de Nederlandse deurenindustrie.

Lees meer