Bezoek onze showroom!

Binnendeur Staal look

Binnendeur staal lookWanneer je een room divider wilt voor in je woonkamer om een ruimte van een andere te scheiden, kies dan voor een binnendeur staal look van Findoor. Onze binnendeuren kun je gebruiken als draaideur, schuifdeur maar ook als taatsdeur. Een binnendeur staal look is echt een eye-catcher en lijkt op een echte stalen deur.

Het voordeel van een staallook deur is dat deze minder kostbaar zijn. Echter is de constructie wel erg stevig en de uitstraling nagenoeg hetzelfde als bij een echte stalen deur.

– Afwijkende maten –

Bij ons kun je ook terecht voor deuren in afwijkende maten. Wij komen deze dan inmeten met digitale apparatuur van Prodim. Op deze manier past jouw binnendeur staal look perfect in het kozijn of uitsparing.
We hebben voor dit type deuren 2 soorten stijlen: de S- versie en de XS-versie. Bij de XS-versie zijn de stijlen en dorpels net was smaller dan bij de S-versie. Deze is net wat grover. Bij beide varianten zijn diverse modellen te bestellen.

Bij binnendeuren staal look wordt vaak gekozen voor een mat zwarte aflak. Hierdoor hebben de deuren een echte stoere robuuste uitstraling. Stalen deuren of de staallook variant worden vaak gecombineerd met een andere stijl deur.  Vaak wordt voor een vlakke deur gekozen of een deur met freeslijn. Vaak loopt het ontwerp dan door in deze deur. Heb je bijvoorbeeld voor een staallook deur gekozen met 3 of 4 vlakken dan kunnen wij de freeslijn deur in diezelfde stijl doorvoeren.

Je hebt de keuze uit blank glas of mat melk glas. Kies je voor blank glas dan hou je een open uitstraling. Wil je toch wat meer privacy dan kun je kiezen voor een deur met melkglas. Tegenwoordig kun je ook kiezen voor een ruit met een licht tintje.

Findoor maakt stompe deuren. Omdat onze deuren van massief MDF gemaakt zijn, zijn deze niet geschikt als opdekdeuren. Deze zijn te zwaar voor deze constructie.

Formani is onze leverancier voor het beslag. Zij hebben een groot aanbod in een basis lijn maar ook diverse series van bekende ontwerpers.

Aflakken

Findoor heeft een eigen werkplaats en spuiterij. Komen jouw deuren dus van de CNC af voor de specifieke bewerkingen dan is er een optie dat de deuren door ons wordt afgelakt. Wij doen dit echter alleen als deze professioneel zijn ingemeten. Het is namelijk vaak zo dat als dit niet het geval is dat deze net niet helemaal goed passen en dat er nog geschaafd moet worden aan de deur. Dat is natuurlijk zonde van de lak.

Standaard worden onze deuren in grondverf geleverd. Je kunt hierbij kiezen voor wit, grijs of zwart. Aflakken kunnen wij in iedere gewenste RAL kleur. Op deze manier ontzorgen wij graag onze klant!

Meer info
Heeft u vragen?

Neem contact op.

Transport

In ons magazijn worden de deuren als ze gereed zijn voor de klant klaargezet voor transport. Levering wordt gedaan door een externe transporteur. Betaling bij levering is hierdoor dus helaas niet mogelijk.

Zelf je bestelling komen afhalen in ons magazijn te Wanroij is ook mogelijk op afspraak.

Belangrijk om te weten:

Bestelde binnendeuren worden afgeleverd op een pallet aan de voordeur.
De deuren zelf worden door de chauffeur van de transporteur niet binnen gebracht. Levering geschiedt ook enkel gelijkvloers. Het is dus aan te raden
dat er op de dag van levering iemand aanwezig is die de deuren direct binnen kan zetten.

Wanneer wij de deuren komen monteren worden de deuren door onze monteurs meegenomen.

Lees meer

 

binnendeur staal look

Garantievoorwaarden

Onze garantievoorwaarden zijn gebaseerd op de algemeen gehanteerde normen in de Nederlandse deurenindustrie.

Garantietermijn

5 jaar volledige garantie op de Findoor deuren.
Deze garantie is niet van toepassing op het plaatsen van de deuren, schilderwerk, scharnieren en beslag.

Onze algemene voorwaarden

Onze Historie

Findoor is in 2004 opgericht en is onderdeel van HedoWanroij BV.

Lees meer

Ons Proces

01. Aanvraag behandeling

Na uw aanvraag te hebben ontvangen worden uw gegevens in ons computersysteem ingevoerd. Op basis hiervan worden de calculatie, offerte en eventuele tekeningen  gemaakt. In de meeste gevallen is dat binnen 2 werkdagen. Na uw goedkeuring kan de productie worden opgestart.

02. Inmeten

Indien de deuren moeten worden ingemeten, wordt er een afspraak gemaakt om de deuren digitaal in te meten. Dit gebeurt middels een 3D- meetapparaat welke de contouren van het kozijn exact opmeet. Hierna worden de meetgegevens in de computer ingevoerd  en wordt automatisch een CNC programma gegenereerd. Deze gegevens worden dan naar de CNC machines gestuurd waarna uw deuren geheel nauwkeurig worden gefreesd.

03. Productie

In de productiehal staan verschillende CNC machines welke deuren kunnen produceren. Deze werken volledig zelfstandig en produceren vol automatisch een mdf binnendeur. Voor de eiken deuren en deuren van andere houtsoorten moeten de onderdelen nog handmatig op de machines gelegd worden.

04. Afwerking

Als de CNC machine klaar is met de deuren worden deze geschuurd in een schuurstraat en vervolgens opgehangen aan een railsysteem dat door de productiehal loopt. De deuren worden dan voorzien van de eerste grondlaag met milieuvriendelijke watergedragen verf. Na het drogen wordt dit proces herhaald zodat de deuren voorzien zijn van 2 grondlagen verf. Eventueel volgt nog een 3e en 4e keer als de deuren moeten worden afgelakt. Na het drogen van de verf worden de deuren ingepakt voor transport.

05. Montage

De deuren zijn klaar voor verzending en worden aangeboden bij onze transporteur of middels onze eigen montagedienst naar de klant gebracht.

Bij montage van de deuren moeten enkel nog de infrezingen van de scharnieren en sluitplaten gedaan worden. Daarna kan de deur worden gemonteerd en worden voorzien van het gekozen deurbeslag.

Garantievoorwaarden

Onze garantievoorwaarden zijn gebaseerd op de algemeen gehanteerde normen in de Nederlandse deurenindustrie.

Lees meer