Bezoek onze showroom!

Binnendeuren Digitaal Inmeten

Binnendeur digitaal inmetenWilt u dat uw deur direct goed past? Laat dan uw binnendeuren digitaal inmeten door Findoor. Uw deur krijgt dan de exact gemeten maat. Vanaf 4 deuren kunnen wij uw deuren in komen meten.

Findoor is een professioneel bedrijf dat kwalitatief hoogstaande deuren maakt van massief MDF. Naast het maken van de deuren biedt Findoor het totale pakket aan om u te ontzorgen. Wij maken standaard maten maar ook afwijkende afmetingen zijn geen probleem. Iedere deur is voor ons maatwerk en een projectje op zich. Als wij uw deuren digitaal inmeten weet u zeker dat u een deur heeft die past! Findoor denkt in oplossingen en adviseert u graag!

-Uw binnendeuren digitaal inmeten-

Wanneer U ervoor kiest uw deuren in te laten meten, doen wij dit met de digitale apparatuur van Prodim. Dit apparaat meet zo secuur dat zelfs de maten en de positie van uw scharnieren worden meegenomen voor in de nieuwe deur. Per deur wordt een programma gemaakt welke de CNC uitleest. De infrezingen en bewerkingen worden overgenomen en toegepast in het hout. Iedere deur wordt gekoppeld aan een kozijn zodat monteren gemakkelijk gaat. Vervolgens worden de deuren afgesteld en zijn ze klaar voor gebruik.

-Totale pakket om u te ontlasten-

U heeft de keuze het aflakken zelf te doen. Echter kunnen wij de deuren voor u aflakken in iedere gewenste RAL kleur. Dit doen wij in onze spuiterij. Tenslotte is een gespoten deur mooier dan dat deze afgelakt is met een rollertje.
Het monteren doet Findoor op professionele wijze. Uiterst secuur en netjes worden de bestelde deurkrukken of grepen van Formani gemonteerd, samen met de gekozen sloten. Zo is uw taatsdeur, schuifdeur of gewone draaideur een eyecatcher in uw woning.

 

Onze deuren

Findoor produceert kwalitatief hoogstaande stompe deuren van massief MDF. Omdat wij deze zelf maken zijn ze verkrijgbaar in ieder gewenst model. Wij produceren ze daarbij tevens op maat, waardoor afwijkende afmetingen ook snel leverbaar zijn. Massief eiken deuren, een deur met een HPL-houtprint of fineer van bijvoorbeeld eikenhout behoort ook tot de mogelijkheden als je een warme natuurlijke uitstraling wilt. Een stoere staallook deur met glas of een nostalgische deur met freeslijn kunnen wij ook maken. Omdat wij de deuren uit één geheel maken is de kans op scheuren nihil. Daarnaast hebben onze deuren door het MDF een strakkere uitstraling!

Wilt u de deuren toch eens in het echt komen bekijken en voelen, maak dan gerust een afspraak in onze mooie showroom. U bent van harte welkom voor een persoonlijk gesprek!

Onze deuren
Heeft u vragen?

Neem contact op.

Instructies voor het afhangen van deuren

Deuren dienen in de bouwfase zo laat mogelijk afgehangen te worden, dit om fouten in de maatvoering en beschadigingen te voorkomen.

Pas en arm schaven bij stompe deuren
Als u uw nieuwe deur gaat afhangen is het wenselijk dat de deur aan de volgende spelingen (draainaden) voldoet:

  • Aan de hangzijde een speling van 2 mm.
  • Aan de sluitzijde een speling van 3 tot 4 mm.
  • Aan de bovenzijde een speling van 2 mm.
  • Aan de onderzijde een spelling van 10 mm.
Lees meer

 

Binnendeuren op maat laten maken

Verantwoord en duurzaam bosbeheer

Veel mensen op de wereld zijn afhankelijk van bossen voor hun levensonderhoud. Ze halen er voedsel, drinkwater en grondstoffen uit. Bovendien zijn bossen zeer belangrijk voor het zuiveren van de lucht, het opnemen van CO2 en het leveren van zuurstof. Het is daarom van groot belang om ongecontroleerde houtkap tegen te gaan, aangezien de helft van de oorspronkelijke bossen op aarde reeds is verdwenen.

Lees meer

Onze Historie

Findoor is in 2004 opgericht en is onderdeel van HedoWanroij BV.

Lees meer

Ons Proces

01. Aanvraag behandeling

Na uw aanvraag te hebben ontvangen worden uw gegevens in ons computersysteem ingevoerd. Op basis hiervan worden de calculatie, offerte en eventuele tekeningen  gemaakt. In de meeste gevallen is dat binnen 2 werkdagen. Na uw goedkeuring kan de productie worden opgestart.

02. Inmeten

Indien de deuren moeten worden ingemeten, wordt er een afspraak gemaakt om de deuren digitaal in te meten. Dit gebeurt middels een 3D- meetapparaat welke de contouren van het kozijn exact opmeet. Hierna worden de meetgegevens in de computer ingevoerd  en wordt automatisch een CNC programma gegenereerd. Deze gegevens worden dan naar de CNC machines gestuurd waarna uw deuren geheel nauwkeurig worden gefreesd.

03. Productie

In de productiehal staan verschillende CNC machines welke deuren kunnen produceren. Deze werken volledig zelfstandig en produceren vol automatisch een mdf binnendeur. Voor de eiken deuren en deuren van andere houtsoorten moeten de onderdelen nog handmatig op de machines gelegd worden.

04. Afwerking

Als de CNC machine klaar is met de deuren worden deze geschuurd in een schuurstraat en vervolgens opgehangen aan een railsysteem dat door de productiehal loopt. De deuren worden dan voorzien van de eerste grondlaag met milieuvriendelijke watergedragen verf. Na het drogen wordt dit proces herhaald zodat de deuren voorzien zijn van 2 grondlagen verf. Eventueel volgt nog een 3e en 4e keer als de deuren moeten worden afgelakt. Na het drogen van de verf worden de deuren ingepakt voor transport.

05. Montage

De deuren zijn klaar voor verzending en worden aangeboden bij onze transporteur of middels onze eigen montagedienst naar de klant gebracht.

Bij montage van de deuren moeten enkel nog de infrezingen van de scharnieren en sluitplaten gedaan worden. Daarna kan de deur worden gemonteerd en worden voorzien van het gekozen deurbeslag.

Garantievoorwaarden

Onze garantievoorwaarden zijn gebaseerd op de algemeen gehanteerde normen in de Nederlandse deurenindustrie.

Lees meer