Bezoek onze showroom!

Bossing Paneel Deur

Bossing paneel deurBij Findoor kun je je bossing paneel deur op maat laten maken. Deze stijl wordt tegenwoordig weer veel gekozen. Je kunt een bossingprofiel deur combineren met een landelijke stijl. Maar ook in huizen met veel houtmaterialen worden ze graag gecombineerd.

-Diverse modellen-

Een bossing paneel deur is verkrijgbaar in verschillende modellen. Je kunt de facet profilering in 1 vlak terug laten komen maar je kunt ook kiezen voor meerdere vlakken of bijvoorbeeld dichte vlakken gecombineerd met glas. Kijk hiervoor gerust eens op onze site voor de mogelijkheden.

-Inmeten-

Zodra je je keuze hebt gemaakt en wij in kunnen komen meten maken wij hiervoor een afspraak. Ligt jouw nieuwe vloer er nog niet in, dan is dat geen probleem. Als wij maar weten hoe dik de ondergrond gaat worden. Het apparaat meet de exacte maten van het kozijn en op basis hiervan wordt een programma gemaakt. Dit programma leest ons CNC apparaat uit en vervolgens maakt deze de frezingen in de deur. Wanneer dit gereed is gaat de bossing paneel deur de spuiterij in voor de aflak.

-Totaalpakket-

Om het plaatje af te maken kunnen we de deuren ook monteren voor onze klant. Heb je geen klusjesman of timmerman rondlopen bij jouw verbouwing, dan doen wij dat graag professioneel voor je.

In onze showroom laten wij diverse modellen deuren zien en adviseren wij je graag. We kijken mee mbt kleuren en accessoires zoals architraven, plinten, beslag en hang-en sluitwerk. Formani heeft een samenwerking met diverse ontwerpers waarbij allerlei vormen, materialen en kleuren worden gebruikt.

Je kunt onze deuren met het beslag in onze showroom in het echt ervaren!

 

 

Onze Showroom

In onze net nieuwe showroom hebben wij een uitgebreide collectie deuren. Het assortiment is zorgvuldig opgebouwd om verschillende stijlen te tonen. Ook zijn de meeste deuren voorzien van deurkrukken zodat je een volledig beeld krijgt. Je ziet wat de keuzes zijn qua sloten en scharnieren. Zo wordt het kiezen van jouw deur iets makkelijker gemaakt.
Kom gerust eens langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies of offerte. Maak hiervoor wel even een afspraak. Wij kunnen ivm Corona de 1.5 meter afstand houden.
Een afspraak maken is mogelijk op onderstaande dagen:

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.30 – 16.30 uur
Zaterdag: op afspraak
Zondag: gesloten

Neem dan contact met ons op via telefoon (085 02 02 070), via e-mail (info@findoor.nl) of plan hier uw afspraak.

Adres

Findoor (Industrieterrein)
Lampersveldpad 4
5446 BS Wanroij

Meer info
Heeft u vragen?

Neem contact op.

Instructies voor het afhangen van deuren

Deuren dienen in de bouwfase zo laat mogelijk afgehangen te worden, dit om fouten in de maatvoering en beschadigingen te voorkomen.

Pas en arm schaven bij stompe deuren
Als u uw nieuwe deur gaat afhangen is het wenselijk dat de deur aan de volgende spelingen (draainaden) voldoet:

  • Aan de hangzijde een speling van 2 mm.
  • Aan de sluitzijde een speling van 3 tot 4 mm.
  • Aan de bovenzijde een speling van 2 mm.
  • Aan de onderzijde een spelling van 10 mm.
Lees meer

 

Binnendeuren op maat laten maken

Verantwoord en duurzaam bosbeheer

Veel mensen op de wereld zijn afhankelijk van bossen voor hun levensonderhoud. Ze halen er voedsel, drinkwater en grondstoffen uit. Bovendien zijn bossen zeer belangrijk voor het zuiveren van de lucht, het opnemen van CO2 en het leveren van zuurstof. Het is daarom van groot belang om ongecontroleerde houtkap tegen te gaan, aangezien de helft van de oorspronkelijke bossen op aarde reeds is verdwenen.

Lees meer

Onze Historie

Findoor is in 2004 opgericht en is onderdeel van HedoWanroij BV.

Lees meer

Ons Proces

01. Aanvraag behandeling

Na uw aanvraag te hebben ontvangen worden uw gegevens in ons computersysteem ingevoerd. Op basis hiervan worden de calculatie, offerte en eventuele tekeningen  gemaakt. In de meeste gevallen is dat binnen 2 werkdagen. Na uw goedkeuring kan de productie worden opgestart.

02. Inmeten

Indien de deuren moeten worden ingemeten, wordt er een afspraak gemaakt om de deuren digitaal in te meten. Dit gebeurt middels een 3D- meetapparaat welke de contouren van het kozijn exact opmeet. Hierna worden de meetgegevens in de computer ingevoerd  en wordt automatisch een CNC programma gegenereerd. Deze gegevens worden dan naar de CNC machines gestuurd waarna uw deuren geheel nauwkeurig worden gefreesd.

03. Productie

In de productiehal staan verschillende CNC machines welke deuren kunnen produceren. Deze werken volledig zelfstandig en produceren vol automatisch een mdf binnendeur. Voor de eiken deuren en deuren van andere houtsoorten moeten de onderdelen nog handmatig op de machines gelegd worden.

04. Afwerking

Als de CNC machine klaar is met de deuren worden deze geschuurd in een schuurstraat en vervolgens opgehangen aan een railsysteem dat door de productiehal loopt. De deuren worden dan voorzien van de eerste grondlaag met milieuvriendelijke watergedragen verf. Na het drogen wordt dit proces herhaald zodat de deuren voorzien zijn van 2 grondlagen verf. Eventueel volgt nog een 3e en 4e keer als de deuren moeten worden afgelakt. Na het drogen van de verf worden de deuren ingepakt voor transport.

05. Montage

De deuren zijn klaar voor verzending en worden aangeboden bij onze transporteur of middels onze eigen montagedienst naar de klant gebracht.

Bij montage van de deuren moeten enkel nog de infrezingen van de scharnieren en sluitplaten gedaan worden. Daarna kan de deur worden gemonteerd en worden voorzien van het gekozen deurbeslag.

Garantievoorwaarden

Onze garantievoorwaarden zijn gebaseerd op de algemeen gehanteerde normen in de Nederlandse deurenindustrie.

Lees meer