Bezoek onze showroom!

Formani Deurbeslag Zwart

Formani deurbeslag zwartBlack is hot! Zo speelt Formani hier met haar ontwerpers ook op in. Formani deurbeslag zwart is een goedlopende lijn van goede kwaliteit. In de Basic lijn is volop keuze maar door de ontwerpers is hier ook op ingespeeld. Heb je witte deuren dan kun je deze combineren met Formani deurbeslag zwart. Ze zijn dan een echte eyecatcher. Heb je zwarte deuren dan kun je minimaliseren door het beslag ook zwart te houden.

Voor schuifdeuren en taatsdeuren heeft Formani ook deurbeslag in zwart. Mooie stoere rechte grepen of ronde schuifdeurkommen. Een deurkruk in de kleur zwart geeft een stoere uitstraling en kan mooi gecombineerd worden met zwarte scharnieren en een zwart slot bijvoorbeeld. Een klink van Formani in zwart kan ook nog volop variëren qua kleur zwart maar uiteraard ook qua model.

De ontwerpers hebben voor het deurbeslag ook met andere materialen dan alleen RVS gewerkt. Je kunt hierbij denken aan leer of ebbenhout. Veel mensen combineren de grepen van bijvoorbeeld Piet Boon met de grepen in bijvoorbeeld hun keuken of andere meubels. Zo creëer je eenheid in je huis wat zorgt voor een fijne woonomgeving. Deuren zijn tenslotte niet meer alleen een gebruiksvoorwerp maar echt een onderdeel van je interieur.

Assortiment

Findoor heeft een aantal standaard deurkrukken op voorraad van goede kwaliteit voor een nette prijs! Je kunt hierbij kiezen uit een strakke kruk of een wat rondere. We hebben een aantal kleuren waaruit gekozen kan worden, waaronder natuurlijk ook het Formani deurbeslag zwart. Zo hebben we naast de tijdloze RVS kleur ook rose en goudkleur in ons assortiment. Van iedere lijn hebben we verschillende items zodat alles mooi bij elkaar past! Bij deurbeslag hoort natuurlijk ook toiletgarnituur in bijpassende kleur en matchend qua vorm.

Details zijn een klein onderdeel van het geheel. Toch kunnen zij het geheel maken of breken. Doorware is zo’n allesbepalend detail. Het draagt in sterke mate bij aan het totaaldesign. Het is mede dankzij de veelvuldige samenwerkingen met designers dat de producten van FORMANI® in de designscene bekend staan als meer dan een detail.

Zoals Charles Eames het verwoordt: ‘They make the design.’

Ga naar ons deurbeslag
Heeft u vragen?

Neem contact op.

Sloten (traditioneel en magneet)

Ook bij het kiezen van een slot is er een ruime keuze.
Standaard voorzien wij onze deuren van een 600 serie slotgat. Dit met name voor de grotere pc maat en de keuze uit kwalitatief betere sloten. NB. De pc maat is de afstand tussen het hart van het krukgat en het hart van de kern van de cilinder. 

Voor een standaard tussendeur in huis kies je meestal een loopslot welke je niet kunt afsluiten. Moet een deur wel op slot dan kun je kiezen voor een dag en nacht slot met of zonder cilinder. Wij kunnen deze sloten ook leveren als magneetslot. Voor de badkamer en/of toiletruimtes hebben wij mooie bijpassende “vrij/bezet” sloten. Naast genoemde sloten kunnen wij ook snapsloten leveren voor schuifdeuren. Wil je je deur extra goed beveiligen dan kun je bij ons ook terecht voor sloten met een 3-puntsluiting.

Moeilijk om een keuze te maken? Wij adviseren je graag!

Lees meer

 

Formani deurbeslag zwart

Verantwoord en duurzaam bosbeheer

Veel mensen op de wereld zijn afhankelijk van bossen voor hun levensonderhoud. Ze halen er voedsel, drinkwater en grondstoffen uit. Bovendien zijn bossen zeer belangrijk voor het zuiveren van de lucht, het opnemen van CO2 en het leveren van zuurstof. Het is daarom van groot belang om ongecontroleerde houtkap tegen te gaan, aangezien de helft van de oorspronkelijke bossen op aarde reeds is verdwenen.

Lees meer

Onze Historie

Findoor is in 2004 opgericht en is onderdeel van HedoWanroij BV.

Lees meer

Ons Proces

01. Aanvraag behandeling

Na uw aanvraag te hebben ontvangen worden uw gegevens in ons computersysteem ingevoerd. Op basis hiervan worden de calculatie, offerte en eventuele tekeningen  gemaakt. In de meeste gevallen is dat binnen 2 werkdagen. Na uw goedkeuring kan de productie worden opgestart.

02. Inmeten

Indien de deuren moeten worden ingemeten, wordt er een afspraak gemaakt om de deuren digitaal in te meten. Dit gebeurt middels een 3D- meetapparaat welke de contouren van het kozijn exact opmeet. Hierna worden de meetgegevens in de computer ingevoerd  en wordt automatisch een CNC programma gegenereerd. Deze gegevens worden dan naar de CNC machines gestuurd waarna uw deuren geheel nauwkeurig worden gefreesd.

03. Productie

In de productiehal staan verschillende CNC machines welke deuren kunnen produceren. Deze werken volledig zelfstandig en produceren vol automatisch een mdf binnendeur. Voor de eiken deuren en deuren van andere houtsoorten moeten de onderdelen nog handmatig op de machines gelegd worden.

04. Afwerking

Als de CNC machine klaar is met de deuren worden deze geschuurd in een schuurstraat en vervolgens opgehangen aan een railsysteem dat door de productiehal loopt. De deuren worden dan voorzien van de eerste grondlaag met milieuvriendelijke watergedragen verf. Na het drogen wordt dit proces herhaald zodat de deuren voorzien zijn van 2 grondlagen verf. Eventueel volgt nog een 3e en 4e keer als de deuren moeten worden afgelakt. Na het drogen van de verf worden de deuren ingepakt voor transport.

05. Montage

De deuren zijn klaar voor verzending en worden aangeboden bij onze transporteur of middels onze eigen montagedienst naar de klant gebracht.

Bij montage van de deuren moeten enkel nog de infrezingen van de scharnieren en sluitplaten gedaan worden. Daarna kan de deur worden gemonteerd en worden voorzien van het gekozen deurbeslag.

Garantievoorwaarden

Onze garantievoorwaarden zijn gebaseerd op de algemeen gehanteerde normen in de Nederlandse deurenindustrie.

Lees meer