Bezoek onze showroom!

Formani Shop

Onze showroom met eigen Formani Shop

Formani shop in de Findoor showroomFindoor is Formani dealer. Daarom heeft Findoor een eigen Formani shop! Zij leveren aan ons het beslag van verschillende bekende ontwerpers. Bijvoorbeeld Piet Boon, Jan des Bouvrie, Bertram Beerbaum, Lazaro Rosa Violan, Edward van Vliet, Bob Manders, Tord Boontje en Mathieu Bruls.

-Formani lijnen-

Er is een Findoor selectie gemaakt om te presenteren in haar nieuwe showroom. Zo worden de series One en Two gepresenteerd, evenals Tense, Square, Bosco, Nour, Ribbon, Fold, Timeless, Ferrovia en Edgy. Deze zijn kwa ontwerp allemaal anders. Formani speelt met vormen en met kleuren. Ook worden diverse materialen gebruikt.  Formani straalt eigenheid uit en daar zijn ze trots op. Een shop die de topkwaliteit van haar producten en permanente drang tot innovatie in beeld brengt. Findoor is verheugd dit te mogen presenteren in haar showroom.

-Basis assortiment-

Daarnaast heeft Findoor de Basics lijn toegevoegd aan haar assortiment: een kwalitatief goede lijn voor een betaalbare prijs. Daarnaast is ons beslag te combineren met bijpassend hang- en sluitwerk wat te leveren is in verschillende kleuren en bewerkingen, van RVS tot mat zwart, glanzend goud, PVD of rosé. Voor ieder wat wils. Je kunt dus gemakkelijk je huidige stijl in huis doorvoeren op je beslag van de deuren.

In de Formani Shop is de keuze reuze en kunt u ook voor uw vrij & bezet deuren een mooi bijpassend toiletgarnituur vinden. In onze gezellige showroom kunt u rustig rondkijken en adviseren we u graag!

Hang- En Sluitwerk

 

showroom Findoor Formani beslag

Findoor levert uw deur wanneer u dat wenst van begin tot het einde. We kunnen uw deuren in komen meten, in eigen huis maken en monteren als u dat wenst. Om uw deuren helemaal compleet te maken, kunnen wij ook het hang- en sluitwerk en het beslag leveren. In onze showroom met onze eigen Formani Shop zijn allerlei voorbeelden in het echt te bekijken. We hebben een groot aantal deuren opgesteld met bijpassend beslag welke u zelf kunt testen en voelen. Ervaar bij ons uw eigen deur met Formani beslag!

 

Findoor biedt met haar Formani assortiment toonaangevend deurbeslag in zowel klassiek als modern design, van bekende ontwerpers maar ook uit de basic lijn. De Formani Shop levert aan Findoor het beslag, diverse typen sloten en scharnieren voor de standaard draaideuren maar ook diverse andere deuren zoals voor schuifdeuren of speciale taatsdeuren. Daarnaast kun je denken aan allerlei bijpassende accessoires zoals toiletgarnituur, deurstoppers, brievenbussen, huisnummers en deurbellen. Hiermee maak je het plaatje helemaal compleet!

Bekijk hang- en sluitwerk
Heeft u vragen?

Neem contact op.

 

Findoor produceert kwalitatief hoogstaande deuren van massief MDF. Omdat wij deze zelf maken zijn ze verkrijgbaar in ieder gewenst model.

Wij produceren ze daarbij tevens op maat, waardoor afwijkende afmetingen ook snel leverbaar zijn. Massief eiken deuren, een deur met een HPL-houtprint of fineer van bijvoorbeeld eikenhout behoort ook tot de mogelijkheden als je een warme natuurlijke uitstraling wilt. Een stoere staallook deur met glas of een nostalgische deur met freeslijn kunnen wij ook maken. Omdat wij de deuren uit één geheel maken is de kans op scheuren nihil. Daarnaast hebben onze deuren door het MDF een strakkere uitstraling!

Ons assortiment deuren

assortiment deuren

Verantwoord en duurzaam bosbeheer

Veel mensen op de wereld zijn afhankelijk van bossen voor hun levensonderhoud. Ze halen er voedsel, drinkwater en grondstoffen uit. Bovendien zijn bossen zeer belangrijk voor het zuiveren van de lucht, het opnemen van CO2 en het leveren van zuurstof. Het is daarom van groot belang om ongecontroleerde houtkap tegen te gaan, aangezien de helft van de oorspronkelijke bossen op aarde reeds is verdwenen.

Lees meer

Onze Historie

Findoor is in 2004 opgericht en is onderdeel van HedoWanroij BV.

Lees meer

Ons Proces

01. Aanvraag behandeling

Na uw aanvraag te hebben ontvangen worden uw gegevens in ons computersysteem ingevoerd. Op basis hiervan worden de calculatie, offerte en eventuele tekeningen  gemaakt. In de meeste gevallen is dat binnen 2 werkdagen. Na uw goedkeuring kan de productie worden opgestart.

02. Inmeten

Indien de deuren moeten worden ingemeten, wordt er een afspraak gemaakt om de deuren digitaal in te meten. Dit gebeurt middels een 3D- meetapparaat welke de contouren van het kozijn exact opmeet. Hierna worden de meetgegevens in de computer ingevoerd  en wordt automatisch een CNC programma gegenereerd. Deze gegevens worden dan naar de CNC machines gestuurd waarna uw deuren geheel nauwkeurig worden gefreesd.

03. Productie

In de productiehal staan verschillende CNC machines welke deuren kunnen produceren. Deze werken volledig zelfstandig en produceren vol automatisch een mdf binnendeur. Voor de eiken deuren en deuren van andere houtsoorten moeten de onderdelen nog handmatig op de machines gelegd worden.

04. Afwerking

Als de CNC machine klaar is met de deuren worden deze geschuurd in een schuurstraat en vervolgens opgehangen aan een railsysteem dat door de productiehal loopt. De deuren worden dan voorzien van de eerste grondlaag met milieuvriendelijke watergedragen verf. Na het drogen wordt dit proces herhaald zodat de deuren voorzien zijn van 2 grondlagen verf. Eventueel volgt nog een 3e en 4e keer als de deuren moeten worden afgelakt. Na het drogen van de verf worden de deuren ingepakt voor transport.

05. Montage

De deuren zijn klaar voor verzending en worden aangeboden bij onze transporteur of middels onze eigen montagedienst naar de klant gebracht.

Bij montage van de deuren moeten enkel nog de infrezingen van de scharnieren en sluitplaten gedaan worden. Daarna kan de deur worden gemonteerd en worden voorzien van het gekozen deurbeslag.

Garantievoorwaarden

Onze garantievoorwaarden zijn gebaseerd op de algemeen gehanteerde normen in de Nederlandse deurenindustrie.

Lees meer