Bezoek onze showroom!

Freeslijn Binnendeuren

Freeslijn binnendeurenFreeslijn binnendeuren zijn vlakke deuren die voorzien zijn van een v-naad. Ook worden ze wel lijndeuren genoemd. Kort samengevat zijn het deuren die bewerkt worden en daardoor voor zien worden van een gefreesde naad. Dit kan op verschillende manieren. Te denken aan een aantal horizontale of verticale lijnen maar ook een lijn rondom of ingefreesde namen/woorden behoort tot de mogelijkheden.

-Stijlen-

Een freeslijndeur past bij allerlei stijlen. Of je nu een moderne strakke inrichting hebt of meer van de landelijke stijl houdt. Bijzonder dat een lijntje dat kan bepalen! Vaak worden freeslijn binnendeuren gecombineerd met een glasdeur waarbij de stijl dan wordt doorgevoerd. Een deur met 3 ruiten past goed bij een freeslijndeur met 3 vlakken. Bedrijven kiezen ook vaak voor freeslijn binnendeuren al dan niet met of zonder glas. Zo zie je dat een lijndeur op diverse manieren te gebruiken is.

-Persoonlijke deuren-

Wil jij een deur met eigen ontwerp? Met een naam erop van je zoon of dochter of bijvoorbeeld “badkamer”. Een jubileum met je bedrijf geeft reden tot het maken van een persoonlijke deur! Logo’s of een fantasiefiguur kan onze CNC ook maken. Hiermee creëer je unieke freeslijn binnendeuren!

-Inmeten – Aflakken – Monteren-

Findoor biedt het totaalpakket aan in oplossingen voor binnendeuren. Wij kunnen ze op locatie komen inmeten zodat jouw deur perfect passend gemaakt kan worden. Iedere kleine afwijking wordt door ons Prodim apparaat uitgelezen en opgenomen in het geheugen. Onze CNC leest deze gegevens uit en maakt de deur op maat met de uitfrezingen voor het slotgat. Onze deuren worden standaard in grondverf gespoten. Je kunt hierbij kiezen uit wit, grijs of zwart. Wil je de aflak ook door ons laten doen dan spuiten wij jouw deuren in onze eigen spuiterij op kleur. Iedere gewenste RAL kleur is hierbij mogelijk. Om het plaatje compleet te maken kunnen wij de deuren ook professioneel bij u thuis komen monteren.

Inmeten en Monteren

Wanneer je besteld bij Findoor om je binnendeuren op maat te laten maken kun je er voor kiezen deze door ons te laten inmeten en monteren. Wanneer je hiervoor kiest maken wij een afspraak om dit op locatie te komen doen. Wij doen dit digitaal middels de moderne apparatuur van Prodim welke uiterst nauwkeurig meet.

Tijdens de meting worden de exacte lijnen van het kozijn gevolgd. Ook kan het apparaat de bestaande locatie van de scharnieren en sluitplaat meten. Na het inmeten van de deuren op locatie worden de gegevens naar kantoor verzonden. Eventuele verdere bewerkingen worden gecommuniceerd. Daarna worden de gegevens verwerkt tot een uniek CNC-programma.

Iedere deur krijgt zijn eigen label en wordt door de CNC-machine gelezen waarna de machine alle bewerkingen uitvoert. Als de deuren van de CNC machine komen is de deur klaar en zijn alle bewerkingen afgerond. Onze binnendienst zal dan een afspraak maken voor het monteren van de deuren!

Meer info
Heeft u vragen?

Neem contact op.

Hang- en sluitwerk

Om onze deuren compleet te maken, kunnen wij ook het hang- en sluitwerk en het beslag leveren. Wij kunnen je allerlei voorbeelden laten zien in onze showroom waarbij je het beslag ook echt eens kunt voelen.

Wij bieden toonaangevend deurbeslag in zowel klassiek als modern design. Zo zijn wij dealer van de bekende merken “Formani” en “Argenta”.
Zij leveren aan ons het beslag, verschillende soorten sloten en scharnieren voor de gewone draaideuren maar ook voor schuifdeuren of speciale taatsdeuren. Daarnaast kun je denken aan allerlei bijpassende accessoires zoals deurstoppers, brievenbussen, huisnummers en deurbellen.
Hiermee maak je het plaatje helemaal compleet!

Lees meer

 

Freeslijn binnendeuren

Verantwoord en duurzaam bosbeheer

Veel mensen op de wereld zijn afhankelijk van bossen voor hun levensonderhoud. Ze halen er voedsel, drinkwater en grondstoffen uit. Bovendien zijn bossen zeer belangrijk voor het zuiveren van de lucht, het opnemen van CO2 en het leveren van zuurstof. Het is daarom van groot belang om ongecontroleerde houtkap tegen te gaan, aangezien de helft van de oorspronkelijke bossen op aarde reeds is verdwenen.

Lees meer

Onze Historie

Findoor is in 2004 opgericht en is onderdeel van HedoWanroij BV.

Lees meer

Ons Proces

01. Aanvraag behandeling

Na uw aanvraag te hebben ontvangen worden uw gegevens in ons computersysteem ingevoerd. Op basis hiervan worden de calculatie, offerte en eventuele tekeningen  gemaakt. In de meeste gevallen is dat binnen 2 werkdagen. Na uw goedkeuring kan de productie worden opgestart.

02. Inmeten

Indien de deuren moeten worden ingemeten, wordt er een afspraak gemaakt om de deuren digitaal in te meten. Dit gebeurt middels een 3D- meetapparaat welke de contouren van het kozijn exact opmeet. Hierna worden de meetgegevens in de computer ingevoerd  en wordt automatisch een CNC programma gegenereerd. Deze gegevens worden dan naar de CNC machines gestuurd waarna uw deuren geheel nauwkeurig worden gefreesd.

03. Productie

In de productiehal staan verschillende CNC machines welke deuren kunnen produceren. Deze werken volledig zelfstandig en produceren vol automatisch een mdf binnendeur. Voor de eiken deuren en deuren van andere houtsoorten moeten de onderdelen nog handmatig op de machines gelegd worden.

04. Afwerking

Als de CNC machine klaar is met de deuren worden deze geschuurd in een schuurstraat en vervolgens opgehangen aan een railsysteem dat door de productiehal loopt. De deuren worden dan voorzien van de eerste grondlaag met milieuvriendelijke watergedragen verf. Na het drogen wordt dit proces herhaald zodat de deuren voorzien zijn van 2 grondlagen verf. Eventueel volgt nog een 3e en 4e keer als de deuren moeten worden afgelakt. Na het drogen van de verf worden de deuren ingepakt voor transport.

05. Montage

De deuren zijn klaar voor verzending en worden aangeboden bij onze transporteur of middels onze eigen montagedienst naar de klant gebracht.

Bij montage van de deuren moeten enkel nog de infrezingen van de scharnieren en sluitplaten gedaan worden. Daarna kan de deur worden gemonteerd en worden voorzien van het gekozen deurbeslag.

Garantievoorwaarden

Onze garantievoorwaarden zijn gebaseerd op de algemeen gehanteerde normen in de Nederlandse deurenindustrie.

Lees meer