Bezoek onze showroom!

Houten Deur Met Glas Op Maat

Houten deur met glas op maat

Findoor maakt massieve deuren van MDF. Van dit materiaal kunnen wij ook jouw houten deur met glas op maat maken. Glasdeuren worden gebruikt om twee ruimtes van elkaar af te scheiden maar ook ze samen te voegen.

Wij hebben diverse stijlen en modellen stompe binnendeuren voor de keuze van een houten deur met glas op maat. Staallook deuren of andere industriële deuren zijn echt van deze tijd en goed te combineren met andere binnendeuren. Een staallook deur met glas wordt vaak als zwarte glasdeur besteld. Zo lijkt de deur het meeste op een echte stalen deur. Wij kunnen de door jou bestelde deur aflakken in onze eigen spuiterij. Op deze manier wordt de deur strak in de lak afgeleverd. Wil je geen aflak omdat je zelf je zwarte binnendeuren gaat aflakken, dan leveren we de deur in grondverf. Je kunt dan kiezen uit wit, grijs of zwart.

-Andere stijlen-

Een houten glasdeur zorgt voor licht en gezelligheid. In diverse stijlen interieur kun je een glasdeur plaatsen. Zo hebben we ook glasdeuren in moderne of landelijke stijl,  maar ook een freeslijndeur kan uitgevoerd worden met glas. Hou je meer van de boerenstijl zoals een loftdeur dan kun je voor een opgeklampte deur met glas kiezen. Daarnaast kan het glas ook doorgevoerd worden in deuren met jaren 20 en 30 stijl of een bossingprofiel. Wanneer je een moderne inrichting hebt kan ook een strakke vlakke deur uitgevoerd worden met glas. Voor ieder wat wils.

-Inmeten-

Findoor levert maatwerk deuren en komt ze hiervoor graag inmeten met de professionele apparatuur van Prodim. Zo past jouw glazen deur op maat perfect in het kozijn en kan deze gemakkelijk gemonteerd worden. Dat kan door jouzelf maar indien gewenst ook door ons.

Heb je een afwijkende maat of wil je een afwijkend model, vraag dan gerust naar de mogelijkheden. Wij kunnen iedere houten deur met glas op maat  maken tot 3 meter hoog. Wil je net een ander model dan de modellen op onze site aangeboden, geef dan je wensen door en wij denken met je mee of dit kan qua constructie en stevigheid.

Maak de deur af met beslag van Formani of Argenta. Dan is jouw deur tiptop in orde!

 

MDF Deuren

Onze massieve MDF deuren worden uit een geheel gemaakt van kwalitatief hoogstaand materiaal. Door onze manier van werken gaat het hout niet scheuren of splijten, ook de verfnaden niet. Wij kunnen ieder gewenst model en maat produceren in onze eigen zagerij. Productie is geheel op maat, dus ook afwijkende afmetingen zijn geen probleem bij Findoor.

Wij kunnen het gehele pakket leveren om onze klant te ontzorgen. Wij kunnen de deuren inmeten en vervolgens produceren. Indien gewenst spuiten we de deuren met een toplaag aflak in onze eigen spuiterij. Dit kan in iedere gewenste RAL kleur.

Ben je zelf niet zo handig en wil je de deuren door ons laten monteren? Dat is geen probleem want ook dat doen we graag voor u.

 

Onze deuren
Heeft u vragen?

Neem contact op.

Instructies voor het afhangen van deuren

Deuren dienen in de bouwfase zo laat mogelijk afgehangen te worden, dit om fouten in de maatvoering en beschadigingen te voorkomen.

Pas en arm schaven bij stompe deuren
Als u uw nieuwe deur gaat afhangen is het wenselijk dat de deur aan de volgende spelingen (draainaden) voldoet:

  • Aan de hangzijde een speling van 2 mm.
  • Aan de sluitzijde een speling van 3 tot 4 mm.
  • Aan de bovenzijde een speling van 2 mm.
  • Aan de onderzijde een spelling van 10 mm.
Lees meer

 

Binnendeuren op maat laten maken

Verantwoord en duurzaam bosbeheer

Veel mensen op de wereld zijn afhankelijk van bossen voor hun levensonderhoud. Ze halen er voedsel, drinkwater en grondstoffen uit. Bovendien zijn bossen zeer belangrijk voor het zuiveren van de lucht, het opnemen van CO2 en het leveren van zuurstof. Het is daarom van groot belang om ongecontroleerde houtkap tegen te gaan, aangezien de helft van de oorspronkelijke bossen op aarde reeds is verdwenen.

Lees meer

Onze Historie

Findoor is in 2004 opgericht en is onderdeel van HedoWanroij BV.

Lees meer

Ons Proces

01. Aanvraag behandeling

Na uw aanvraag te hebben ontvangen worden uw gegevens in ons computersysteem ingevoerd. Op basis hiervan worden de calculatie, offerte en eventuele tekeningen  gemaakt. In de meeste gevallen is dat binnen 2 werkdagen. Na uw goedkeuring kan de productie worden opgestart.

02. Inmeten

Indien de deuren moeten worden ingemeten, wordt er een afspraak gemaakt om de deuren digitaal in te meten. Dit gebeurt middels een 3D- meetapparaat welke de contouren van het kozijn exact opmeet. Hierna worden de meetgegevens in de computer ingevoerd  en wordt automatisch een CNC programma gegenereerd. Deze gegevens worden dan naar de CNC machines gestuurd waarna uw deuren geheel nauwkeurig worden gefreesd.

03. Productie

In de productiehal staan verschillende CNC machines welke deuren kunnen produceren. Deze werken volledig zelfstandig en produceren vol automatisch een mdf binnendeur. Voor de eiken deuren en deuren van andere houtsoorten moeten de onderdelen nog handmatig op de machines gelegd worden.

04. Afwerking

Als de CNC machine klaar is met de deuren worden deze geschuurd in een schuurstraat en vervolgens opgehangen aan een railsysteem dat door de productiehal loopt. De deuren worden dan voorzien van de eerste grondlaag met milieuvriendelijke watergedragen verf. Na het drogen wordt dit proces herhaald zodat de deuren voorzien zijn van 2 grondlagen verf. Eventueel volgt nog een 3e en 4e keer als de deuren moeten worden afgelakt. Na het drogen van de verf worden de deuren ingepakt voor transport.

05. Montage

De deuren zijn klaar voor verzending en worden aangeboden bij onze transporteur of middels onze eigen montagedienst naar de klant gebracht.

Bij montage van de deuren moeten enkel nog de infrezingen van de scharnieren en sluitplaten gedaan worden. Daarna kan de deur worden gemonteerd en worden voorzien van het gekozen deurbeslag.

Garantievoorwaarden

Onze garantievoorwaarden zijn gebaseerd op de algemeen gehanteerde normen in de Nederlandse deurenindustrie.

Lees meer