Bezoek onze showroom!

Houten deur Op Maat Laten Maken

Binnendeur op maat laten makenFindoor maakt kwalitatief hoogstaande deuren, anders dan de standaard! Voor afwijkende maten kun je ook bij ons terecht. Findoor denkt in oplossingen en ontzorgt graag haar klant!

Bij Findoor kun je je houten deur op maat laten maken. Wij maken onze deuren van massief MDF. Onze massieve deuren kun je bestellen in standaard maten maar maatwerk is ook mogelijk. Afwijkende maten is dus geen probleem.

Onze klanten betalen graag om zich te laten ontzorgen wanneer zij een houten deur op maat laten maken. Wij begeleiden u door het gehele proces en  bij opdracht komen wij op locatie inmeten. Het produceren doen wij in onze zagerij. Het aflakken van de deur kunnen wij in onze eigen spuiterij in iedere Ralkleur. Laat u het monteren graag aan ons over? Wij komen op de afgesproken dag uw deur professioneel inhangen.

Projecten met meerdere deuren doen wij graag.  Samen met onze klant een eigen droomhuis maken. Jouw houten deur op maat laten maken doe je dus bij Findoor.

Inmeten-produceren-aflakken-montage

Wij meten in met digitale apparatuur van Prodim. Dit apparaat neemt de maten exact over. Iedere deur krijgt een eigen nummer met de juiste afmetingen. Deze worden in de deurenstaat gelinkt aan het bijpassende kozijn. Ook wordt de maat en hoogte van de scharnieren gemeten zodat deze  overgenomen kunnen worden in de deur.

Het programma voor jouw deur wordt gemaakt. Het systeem stuurt vervolgens de geprogrammeerde deur naar de CNC. Volgens tekening wordt de deur gefreesd. Na het eventuele aflakken en monteren door ons kunt u genieten van uw nieuwe deuren.

Findoor doet graag waar zij goed in is: het maken van maatwerk deuren. Wordt jouw verbouwing of nieuwbouw gecoördineerd door een aannemer of bouwbegeleider? Ook hen kunnen wij ontlasten zodat hij zich bezig kan houden met de andere vele werkzaamheden welke nog georganiseerd moeten worden.

Hang- en Sluitwerk

Om onze deuren compleet te maken, kunnen wij ook het hang- en sluitwerk en het beslag leveren.
Wij kunnen je allerlei voorbeelden laten zien in onze showroom waarbij je het beslag ook echt eens kunt voelen.

Wij bieden toonaangevend deurbeslag in zowel klassiek als modern design. Zo zijn wij dealer van de bekende merken “Formani” en “Argenta”.
Zij leveren aan ons het beslag, verschillende soorten sloten en scharnieren voor de gewone draaideuren maar ook voor schuifdeuren of speciale taatsdeuren. Daarnaast kun je denken aan allerlei bijpassende accessoires zoals deurstoppers, brievenbussen, huisnummers en deurbellen.
Hiermee maak je het plaatje helemaal compleet!

Meer info
Heeft u vragen?

Neem contact op.

Instructies voor het afhangen van deuren

Deuren dienen in de bouwfase zo laat mogelijk afgehangen te worden, dit om fouten in de maatvoering en beschadigingen te voorkomen.

Pas en arm schaven bij stompe deuren
Als u uw nieuwe deur gaat afhangen is het wenselijk dat de deur aan de volgende spelingen (draainaden) voldoet:

  • Aan de hangzijde een speling van 2 mm.
  • Aan de sluitzijde een speling van 3 tot 4 mm.
  • Aan de bovenzijde een speling van 2 mm.
  • Aan de onderzijde een spelling van 10 mm.
Lees meer

 

Binnendeuren op maat laten maken

Verantwoord en duurzaam bosbeheer

Veel mensen op de wereld zijn afhankelijk van bossen voor hun levensonderhoud. Ze halen er voedsel, drinkwater en grondstoffen uit. Bovendien zijn bossen zeer belangrijk voor het zuiveren van de lucht, het opnemen van CO2 en het leveren van zuurstof. Het is daarom van groot belang om ongecontroleerde houtkap tegen te gaan, aangezien de helft van de oorspronkelijke bossen op aarde reeds is verdwenen.

Lees meer

Onze Historie

Findoor is in 2004 opgericht en is onderdeel van HedoWanroij BV.

Lees meer

Ons Proces

01. Aanvraag behandeling

Na uw aanvraag te hebben ontvangen worden uw gegevens in ons computersysteem ingevoerd. Op basis hiervan worden de calculatie, offerte en eventuele tekeningen  gemaakt. In de meeste gevallen is dat binnen 2 werkdagen. Na uw goedkeuring kan de productie worden opgestart.

02. Inmeten

Indien de deuren moeten worden ingemeten, wordt er een afspraak gemaakt om de deuren digitaal in te meten. Dit gebeurt middels een 3D- meetapparaat welke de contouren van het kozijn exact opmeet. Hierna worden de meetgegevens in de computer ingevoerd  en wordt automatisch een CNC programma gegenereerd. Deze gegevens worden dan naar de CNC machines gestuurd waarna uw deuren geheel nauwkeurig worden gefreesd.

03. Productie

In de productiehal staan verschillende CNC machines welke deuren kunnen produceren. Deze werken volledig zelfstandig en produceren vol automatisch een mdf binnendeur. Voor de eiken deuren en deuren van andere houtsoorten moeten de onderdelen nog handmatig op de machines gelegd worden.

04. Afwerking

Als de CNC machine klaar is met de deuren worden deze geschuurd in een schuurstraat en vervolgens opgehangen aan een railsysteem dat door de productiehal loopt. De deuren worden dan voorzien van de eerste grondlaag met milieuvriendelijke watergedragen verf. Na het drogen wordt dit proces herhaald zodat de deuren voorzien zijn van 2 grondlagen verf. Eventueel volgt nog een 3e en 4e keer als de deuren moeten worden afgelakt. Na het drogen van de verf worden de deuren ingepakt voor transport.

05. Montage

De deuren zijn klaar voor verzending en worden aangeboden bij onze transporteur of middels onze eigen montagedienst naar de klant gebracht.

Bij montage van de deuren moeten enkel nog de infrezingen van de scharnieren en sluitplaten gedaan worden. Daarna kan de deur worden gemonteerd en worden voorzien van het gekozen deurbeslag.

Garantievoorwaarden

Onze garantievoorwaarden zijn gebaseerd op de algemeen gehanteerde normen in de Nederlandse deurenindustrie.

Lees meer