Bezoek onze showroom!

Lijndeur Op Maat

Lijndeur op maat

Lijndeuren kun je combineren in een moderne inrichting maar ook met de landelijke stijl. Een lijndeur wordt ook wel een freeslijndeur  genoemd of een deur met v-naad. Bij Findoor kun je je lijndeur op maat laten maken. Een freeslijndeur is een deur met een ingefreesde V-naad erin en lijkt op een Nano deur. Deze kan op alle mogelijke manieren aangebracht worden op jouw deur. Je kunt kiezen voor een vlakke deur met horizontale of verticale snedes. Daarnaast is ook een frame rondom mogelijk of diverse vlakken. Zelfs woorden kunnen worden ingefreesd en deze lijndeur op maat.

Een lijndeur op maat kunnen wij in komen meten. Dit doen wij met digitale apparatuur van Prodim. Dit apparaat neemt de maten exact over. Vervolgens krijgt iedere deur een eigen nummer met de juiste afmetingen. Deze linken aan het bijpassende kozijn. Ook wordt de maat en hoogte van de scharnieren opgemeten zodat deze overgenomen kunnen worden in de nieuwe v-naad deur. We maken hiervoor een deurenstaat aan waarin alle informatie staat. Het systeem stuurt het programmaatje van de betreffende lijndeur naar de CNC en deze freest de deur uit volgens tekening. Wanneer een deur is ingemeten kunnen we deze aflakken in de door jouw gewenste kleur.

Een lijndeur kan gebruikt worden als draaideur, schuifdeur of freeslijndeur. Maak hem compleet met het beslag van Formani!

 

MDF Deuren

Onze massieve deuren worden uit een geheel gemaakt van het kwalitatief hoogstaande materiaal MDF. Het grootste voordeel hiervan is dat zij niet gaan scheuren of splijten in het hout of de verfnaden. Omdat wij ze zelf produceren zijn zij verkrijgbaar in ieder gewenst model en maat. Productie op maat, dus ook afwijkende afmetingen zijn snel leverbaar.

Findoor maakt verschillende stijlen deuren: van vlak en modern tot paneel of opgeklampt.  Wil je in je bestaande huis de sfeer juist laten spreken, kies dan voor nostalgische jaren 20 en 30 deuren. Ga je mee met de nieuwste trend, dan kun je ook voor stoere staallook deuren bij ons terecht. Zo kun je je huis omtoveren naar een geheel andere stijl. Kom onze items eens bekijken en laat je verbazen in onze showroom!

Onze deuren
Heeft u vragen?

Neem contact op.

Instructies voor het afhangen van deuren

Deuren dienen in de bouwfase zo laat mogelijk afgehangen te worden, dit om fouten in de maatvoering en beschadigingen te voorkomen.

Pas en arm schaven bij stompe deuren
Als u uw nieuwe deur gaat afhangen is het wenselijk dat de deur aan de volgende spelingen (draainaden) voldoet:

  • Aan de hangzijde een speling van 2 mm.
  • Aan de sluitzijde een speling van 3 tot 4 mm.
  • Aan de bovenzijde een speling van 2 mm.
  • Aan de onderzijde een spelling van 10 mm.
Lees meer

 

Binnendeuren op maat laten maken

Verantwoord en duurzaam bosbeheer

Veel mensen op de wereld zijn afhankelijk van bossen voor hun levensonderhoud. Ze halen er voedsel, drinkwater en grondstoffen uit. Bovendien zijn bossen zeer belangrijk voor het zuiveren van de lucht, het opnemen van CO2 en het leveren van zuurstof. Het is daarom van groot belang om ongecontroleerde houtkap tegen te gaan, aangezien de helft van de oorspronkelijke bossen op aarde reeds is verdwenen.

Lees meer

Onze Historie

Findoor is in 2004 opgericht en is onderdeel van HedoWanroij BV.

Lees meer

Ons Proces

01. Aanvraag behandeling

Na uw aanvraag te hebben ontvangen worden uw gegevens in ons computersysteem ingevoerd. Op basis hiervan worden de calculatie, offerte en eventuele tekeningen  gemaakt. In de meeste gevallen is dat binnen 2 werkdagen. Na uw goedkeuring kan de productie worden opgestart.

02. Inmeten

Indien de deuren moeten worden ingemeten, wordt er een afspraak gemaakt om de deuren digitaal in te meten. Dit gebeurt middels een 3D- meetapparaat welke de contouren van het kozijn exact opmeet. Hierna worden de meetgegevens in de computer ingevoerd  en wordt automatisch een CNC programma gegenereerd. Deze gegevens worden dan naar de CNC machines gestuurd waarna uw deuren geheel nauwkeurig worden gefreesd.

03. Productie

In de productiehal staan verschillende CNC machines welke deuren kunnen produceren. Deze werken volledig zelfstandig en produceren vol automatisch een mdf binnendeur. Voor de eiken deuren en deuren van andere houtsoorten moeten de onderdelen nog handmatig op de machines gelegd worden.

04. Afwerking

Als de CNC machine klaar is met de deuren worden deze geschuurd in een schuurstraat en vervolgens opgehangen aan een railsysteem dat door de productiehal loopt. De deuren worden dan voorzien van de eerste grondlaag met milieuvriendelijke watergedragen verf. Na het drogen wordt dit proces herhaald zodat de deuren voorzien zijn van 2 grondlagen verf. Eventueel volgt nog een 3e en 4e keer als de deuren moeten worden afgelakt. Na het drogen van de verf worden de deuren ingepakt voor transport.

05. Montage

De deuren zijn klaar voor verzending en worden aangeboden bij onze transporteur of middels onze eigen montagedienst naar de klant gebracht.

Bij montage van de deuren moeten enkel nog de infrezingen van de scharnieren en sluitplaten gedaan worden. Daarna kan de deur worden gemonteerd en worden voorzien van het gekozen deurbeslag.

Garantievoorwaarden

Onze garantievoorwaarden zijn gebaseerd op de algemeen gehanteerde normen in de Nederlandse deurenindustrie.

Lees meer