Bezoek onze showroom!

Massieve binnendeur stomp

Massieve binnendeur stompFindoor maakt in eigen huis uw massieve binnendeur stomp. Deze massieve stompe binnendeur bestaat uit een geheel. Hierdoor ontstaan er geen scheuren, kieren en naden. Ook komen er hierdoor geen scheurnaden in de verf. Findoor maakt standaard maken maar ook afwijkende maten zijn geen probleem.

-Materiaal MDF-

Een stompe binnendeur maakt Findoor van massief MDF en kunnen wij leveren in standaard maten en in specifiek maatwerk. Het MDF dat Findoor gebruikt is kwalitatief hoogwaardig materiaal waardoor een stijlvolle uitstraling gecreëerd kan worden met onze stompe binnendeuren. We kunnen zelfs met dit materiaal de staallook creëren zodat deze een echte stalen deur nabootst. Massief MDF is mooi af te lakken. Wij doen dit na een laag watergedragen grondlak. We spuiten jouw deur in onze eigen spuiterij zodat hij strak in de lak bij jou thuis gemonteerd kan worden.

Opdekdeuren worden door Findoor niet gemaakt. Gewoonweg omdat onze deuren te zwaar zijn voor de daarbij gebruikte scharnieren. Wij willen achter de kwaliteit staan die wij leveren.

-Allerlei stijlen en modellen-

Findoor levert allerlei modellen massieve binnendeur stomp in iedere stijl, te denken aan: vlakke of moderne deuren, staallook binnendeuren, massieve binnendeuren stomp met freeslijn, opgeklampte of met bossingpaneel. Ook jaren 20 en 30 stijl deuren zijn leverbaar in een stompe versie massieve binnendeur.

Ben je bezig met nieuwbouw, informeer dan ook eens naar onze kozijnen. Samen met een plint, architraaf en/of neut heb je met een Findoor deur een prachtig resultaat. Het monteren van de kozijnen kunnen we gemakkelijk combineren met het inmeten van de deuren. Zo weet je zeker dat je nieuwe deur perfect in het kozijn past. Na het inmeten worden de gegevens verwerkt in ons systeem en kan onze werkvoorbereider de deuren gaan programmeren. Onze CNC zorgt voor een strak ontwerp met de juiste frezingen.

Onze deuren zijn onderdeel van je interieur en niet langer alleen een gebruiksvoorwerp. Zeker met ons hang- en sluitwerk van bijvoorbeeld Formani is je deur helemaal af!

Assortiment

Bij ons kunt u terecht voor al uw op maat gemaakte stompe binnendeuren. Denk hierbij aan MDF- deuren, houten deuren, stalen of HPL-board deuren. Deuren geleverd met of zonder glas, afgewerkt in grondverf en indien gewenst met aflak. Ingemeten door u zelf of professioneel door ons? Zelf monteren of het totaalplaatje door Findoor verzorgd inclusief montage van het hang- en sluitwerk en het beslag. Wij zorgen graag samen met u voor een fijn en warm thuis!

Bekijk alle producten
Heeft u vragen?

Neem contact op.

Argenta Invisidoor kozijnen

Onzichtbaar Aluminium kader voor binnendeuren. ‘Onopvallende binnendeuren’ – Dé trend voor een tijdloos interieur met een strak en minimalistisch ontwerp.

Met zijn onzichtbare deursystemen speelt Argent Alu perfect in op deze trend. Dankzij deze systemen vormen gesloten deuren en wanden één geheel: de storende omlijstingen verdwijnen, terwijl de scharnieren zo gemonteerd zijn, dat ze van buitenaf helemaal niet meer zichtbaar zijn. Argent Alu biedt vandaag een ‘onzichtbare’ oplossing voor draaideuren (invisidoor DL), taatsdeuren (invisidoor AX Pro) en schuif-in-de-wand deuren (invisidoor SDX of invisidoor S).

Het laatste obstakel zijn de klassieke opbouwplinten. Via de invisiplint, “onzichtbare plinten”, is hier nu ook de perfecte oplossing.
Dankzij deze vlakliggende of ingebouwde plinten bereik je nu het strak en minimalistisch resultaat wat je van je woning verwacht.

Lees meer

invisidoor onzichtbare kozijnen

Verantwoord en duurzaam bosbeheer

Veel mensen op de wereld zijn afhankelijk van bossen voor hun levensonderhoud. Ze halen er voedsel, drinkwater en grondstoffen uit. Bovendien zijn bossen zeer belangrijk voor het zuiveren van de lucht, het opnemen van CO2 en het leveren van zuurstof. Het is daarom van groot belang om ongecontroleerde houtkap tegen te gaan, aangezien de helft van de oorspronkelijke bossen op aarde reeds is verdwenen.

Lees meer

Onze Historie

Findoor is in 2004 opgericht en is onderdeel van HedoWanroij BV.

Lees meer

Ons Proces

01. Aanvraag behandeling

Na uw aanvraag te hebben ontvangen worden uw gegevens in ons computersysteem ingevoerd. Op basis hiervan worden de calculatie, offerte en eventuele tekeningen  gemaakt. In de meeste gevallen is dat binnen 2 werkdagen. Na uw goedkeuring kan de productie worden opgestart.

02. Inmeten

Indien de deuren moeten worden ingemeten, wordt er een afspraak gemaakt om de deuren digitaal in te meten. Dit gebeurt middels een 3D- meetapparaat welke de contouren van het kozijn exact opmeet. Hierna worden de meetgegevens in de computer ingevoerd  en wordt automatisch een CNC programma gegenereerd. Deze gegevens worden dan naar de CNC machines gestuurd waarna uw deuren geheel nauwkeurig worden gefreesd.

03. Productie

In de productiehal staan verschillende CNC machines welke deuren kunnen produceren. Deze werken volledig zelfstandig en produceren vol automatisch een mdf binnendeur. Voor de eiken deuren en deuren van andere houtsoorten moeten de onderdelen nog handmatig op de machines gelegd worden.

04. Afwerking

Als de CNC machine klaar is met de deuren worden deze geschuurd in een schuurstraat en vervolgens opgehangen aan een railsysteem dat door de productiehal loopt. De deuren worden dan voorzien van de eerste grondlaag met milieuvriendelijke watergedragen verf. Na het drogen wordt dit proces herhaald zodat de deuren voorzien zijn van 2 grondlagen verf. Eventueel volgt nog een 3e en 4e keer als de deuren moeten worden afgelakt. Na het drogen van de verf worden de deuren ingepakt voor transport.

05. Montage

De deuren zijn klaar voor verzending en worden aangeboden bij onze transporteur of middels onze eigen montagedienst naar de klant gebracht.

Bij montage van de deuren moeten enkel nog de infrezingen van de scharnieren en sluitplaten gedaan worden. Daarna kan de deur worden gemonteerd en worden voorzien van het gekozen deurbeslag.

Garantievoorwaarden

Onze garantievoorwaarden zijn gebaseerd op de algemeen gehanteerde normen in de Nederlandse deurenindustrie.

Lees meer