Bezoek onze showroom!

Massieve Binnendeuren

Massieve binnendeurenBen je aan het verbouwen of bezig met je droom te verwezenlijken in een nieuwbouwproject? Dan wil je uiteraard massieve binnendeuren. Deze kunnen van MDF worden gemaakt maar ook van vuren- of eikenhout. Deze massieve binnendeuren laten een stuk minder geluid en kou door. Daarnaast zijn ze vochtbestendig en dus ook perfect voor de vochtige ruimtes.

Onze massieve binnendeuren in MDF zijn te leveren in allerlei verschillende modellen in de stijlen: modern, staallook, freeslijn, opgeklampt, jaren 20 en 30, bossingpaneel of gewoon vlak. Je kunt hierbij ook nog kiezen voor een deur met (gedeeltelijk) glas. Kijk eens op onze site bij onze MDF deuren en vindt precies de deur die jij wenst. Ieder model is te gebruiken als draaideur, schuifdeur of als taatsdeur. Uiteraard kunnen wij ook het hang- en sluitwerk en het beslag leveren.

Enkel productie of het hele pakket door ons?

Wij maken graag de deuren op basis van opgegeven maten maar we kunnen ze ook digitaal in komen meten. Dit kan vanaf 4 deuren. Bij 6 deuren of meer bieden we de optie ze ook te monteren, eventueel in combinatie met aflakken. In basis worden onze massieve binnendeuren in grondverf geleverd. Je kunt hierbij kiezen uit wit, grijs of zwart.

Waarin is Findoor uniek?

Findoor maakt haar deuren zelf en heeft daardoor korte productietijden. Een binnendeur zonder glas kan binnen 2 weken gereed zijn. Heb je een deur met glas besteld, hou dan rekening met een productietijd van 4 weken.

Naast onze korte levertijd is de manier waarop wij onze deuren maken een pre! Onze deuren worden namelijk uit een geheel gemaakt waardoor je geen naden in het oppervlak hebt. Deze naden zouden anders kunnen gaan werken en dit zie je in de lak. Onze deuren blijven dus langer mooi!
Het glas in onze deuren wordt als een grote glasplaat van bovenaf in de deur geschoven. Hierdoor is de deur ook nog eens ijzersterk!

Reden genoeg om eens in onze showroom te komen kijken! U bent van harte welkom!

Inmeten en Monteren

Wanneer je besteld bij Findoor om je binnendeuren op maat te laten maken kun je er voor kiezen deze door ons te laten inmeten en monteren. Wanneer je hiervoor kiest maken wij een afspraak om dit op locatie te komen doen. Wij doen dit digitaal middels de moderne apparatuur van Prodim welke uiterst nauwkeurig meet.

Tijdens de meting worden de exacte lijnen van het kozijn gevolgd. Ook kan het apparaat de bestaande locatie van de scharnieren en sluitplaat meten. Na het inmeten van de deuren op locatie worden de gegevens naar kantoor verzonden. Eventuele verdere bewerkingen worden gecommuniceerd. Daarna worden de gegevens verwerkt tot een uniek CNC-programma.

Iedere deur krijgt zijn eigen label en wordt door de CNC-machine gelezen waarna de machine alle bewerkingen uitvoert. Als de deuren van de CNC machine komen is de deur klaar en zijn alle bewerkingen afgerond. Onze binnendienst zal dan een afspraak maken voor het monteren van de deuren!

Meer info
Heeft u vragen?

Neem contact op.

Instructies voor het afhangen van deuren

Deuren dienen in de bouwfase zo laat mogelijk afgehangen te worden, dit om fouten in de maatvoering en beschadigingen te voorkomen.

Pas en arm schaven bij stompe deuren
Als u uw nieuwe deur gaat afhangen is het wenselijk dat de deur aan de volgende spelingen (draainaden) voldoet:

  • Aan de hangzijde een speling van 2 mm.
  • Aan de sluitzijde een speling van 3 tot 4 mm.
  • Aan de bovenzijde een speling van 2 mm.
  • Aan de onderzijde een spelling van 10 mm.
Lees meer

 

Binnendeuren op maat laten maken

Verantwoord en duurzaam bosbeheer

Veel mensen op de wereld zijn afhankelijk van bossen voor hun levensonderhoud. Ze halen er voedsel, drinkwater en grondstoffen uit. Bovendien zijn bossen zeer belangrijk voor het zuiveren van de lucht, het opnemen van CO2 en het leveren van zuurstof. Het is daarom van groot belang om ongecontroleerde houtkap tegen te gaan, aangezien de helft van de oorspronkelijke bossen op aarde reeds is verdwenen.

Lees meer

Onze Historie

Findoor is in 2004 opgericht en is onderdeel van HedoWanroij BV.

Lees meer

Ons Proces

01. Aanvraag behandeling

Na uw aanvraag te hebben ontvangen worden uw gegevens in ons computersysteem ingevoerd. Op basis hiervan worden de calculatie, offerte en eventuele tekeningen  gemaakt. In de meeste gevallen is dat binnen 2 werkdagen. Na uw goedkeuring kan de productie worden opgestart.

02. Inmeten

Indien de deuren moeten worden ingemeten, wordt er een afspraak gemaakt om de deuren digitaal in te meten. Dit gebeurt middels een 3D- meetapparaat welke de contouren van het kozijn exact opmeet. Hierna worden de meetgegevens in de computer ingevoerd  en wordt automatisch een CNC programma gegenereerd. Deze gegevens worden dan naar de CNC machines gestuurd waarna uw deuren geheel nauwkeurig worden gefreesd.

03. Productie

In de productiehal staan verschillende CNC machines welke deuren kunnen produceren. Deze werken volledig zelfstandig en produceren vol automatisch een mdf binnendeur. Voor de eiken deuren en deuren van andere houtsoorten moeten de onderdelen nog handmatig op de machines gelegd worden.

04. Afwerking

Als de CNC machine klaar is met de deuren worden deze geschuurd in een schuurstraat en vervolgens opgehangen aan een railsysteem dat door de productiehal loopt. De deuren worden dan voorzien van de eerste grondlaag met milieuvriendelijke watergedragen verf. Na het drogen wordt dit proces herhaald zodat de deuren voorzien zijn van 2 grondlagen verf. Eventueel volgt nog een 3e en 4e keer als de deuren moeten worden afgelakt. Na het drogen van de verf worden de deuren ingepakt voor transport.

05. Montage

De deuren zijn klaar voor verzending en worden aangeboden bij onze transporteur of middels onze eigen montagedienst naar de klant gebracht.

Bij montage van de deuren moeten enkel nog de infrezingen van de scharnieren en sluitplaten gedaan worden. Daarna kan de deur worden gemonteerd en worden voorzien van het gekozen deurbeslag.

Garantievoorwaarden

Onze garantievoorwaarden zijn gebaseerd op de algemeen gehanteerde normen in de Nederlandse deurenindustrie.

Lees meer