Bezoek onze showroom!

Massieve Deuren Op Maat

massieve deuren op maatFindoor staat bekend om haar massieve deuren op maat. Binnendeuren in afwijkende maten zijn niet zomaar overal verkrijgbaar. Wanneer je een deur bij ons besteld adviseren wij om deze digitaal in te laten meten. Wij doen dit met de professionele digitale apparatuur van Prodim. Dit apparaat neemt de maten van het kozijn exact over zodat de deur perfect past. Meet je met de hand een deur of kozijn op dan is dit natuurlijk minder nauwkeurig. Wellicht past de deur hierdoor niet precies. Je moet dan nog schaven om de deur passend te maken.

Wij maken deze deuren van massief MDF. Massieve deuren op maat zijn degelijker dan bijvoorbeeld boarddeuren. Doordat wij ze uit  uit een geheel maken is de kans op scheuren, kieren en naden nihil. Ook zal de verf hierdoor niet gaan scheuren omdat het hout op die plaatsen niet werkt omdat het een geheel is. Het MDF dat wij gebruiken is kwalitatief hoogwaardig materiaal waardoor een stijlvolle uitstraling gecreëerd kan worden met onze stompe binnendeuren.

Wij voeren massieve deuren op maat enkel uit in stompe versie. Wij maken dus geen opdekdeuren. Onze deuren zijn voor die constructie te zwaar.

Onze deuren kunnen wij leveren in standaard maten maar ook in afwijkende maten. Wij leveren maatwerk!

Je kunt bij ons terecht voor allerlei modellen massieve binnendeur stomp in iedere stijl, te denken aan: vlakke of moderne deuren, staallook binnendeuren, massieve binnendeuren stomp met freeslijn, opgeklampte of met bossingpaneel. Ook jaren 20 en 30 stijl deuren zijn leverbaar in een stompe versie massieve binnendeur.

Onze deuren zijn onderdeel van je interieur en niet langer alleen een gebruiksvoorwerp. Zeker met ons hang- en sluitwerk van bijvoorbeeld Formani is je deur helemaal af!

Assortiment

Bij ons kunt u terecht voor al uw op maat gemaakte stompe binnendeuren. Denk hierbij aan MDF- deuren, houten deuren, stalen of HPL-board deuren. Deuren geleverd met of zonder glas, afgewerkt in grondverf en indien gewenst met aflak. Ingemeten door u zelf of professioneel door ons? Zelf monteren of het totaalplaatje door Findoor verzorgd inclusief montage van het hang- en sluitwerk en het beslag. Wij zorgen graag samen met u voor een fijn en warm thuis!

Bekijk alle producten
Heeft u vragen?

Neem contact op.

Welkom bij Findoor!

Findoor is gespecialiseerd in het produceren van een uitgebreid assortiment van stompe binnendeuren, (raam)luiken en lambrisering uit MDF-plaatmateriaal.

Op onze website treft u naast ons complete assortiment binnendeuren ook de behandelinstructies, montage instructies en onze garantiebepalingen aan.

Findoor binnendeuren worden gefreesd uit MDF-plaatmateriaal. MDF is een fiberboard dat bestaat uit kleine, verlijmde houtsnippers welke onder druk en warmte zijn samengeperst. MDF heeft een absoluut glad oppervlak en is uitstekend machinaal te verwerken. Zo ontstaan paneeldeuren uit één stuk. MDF kent een aantal grote voordelen. Nieuwsgierig naar wat wij maken?

Lees meer

Verantwoord en duurzaam bosbeheer

Veel mensen op de wereld zijn afhankelijk van bossen voor hun levensonderhoud. Ze halen er voedsel, drinkwater en grondstoffen uit. Bovendien zijn bossen zeer belangrijk voor het zuiveren van de lucht, het opnemen van CO2 en het leveren van zuurstof. Het is daarom van groot belang om ongecontroleerde houtkap tegen te gaan, aangezien de helft van de oorspronkelijke bossen op aarde reeds is verdwenen.

Lees meer

Onze Historie

Findoor is in 2004 opgericht en is onderdeel van HedoWanroij BV.

Lees meer

Ons Proces

01. Aanvraag behandeling

Na uw aanvraag te hebben ontvangen worden uw gegevens in ons computersysteem ingevoerd. Op basis hiervan worden de calculatie, offerte en eventuele tekeningen  gemaakt. In de meeste gevallen is dat binnen 2 werkdagen. Na uw goedkeuring kan de productie worden opgestart.

02. Inmeten

Indien de deuren moeten worden ingemeten, wordt er een afspraak gemaakt om de deuren digitaal in te meten. Dit gebeurt middels een 3D- meetapparaat welke de contouren van het kozijn exact opmeet. Hierna worden de meetgegevens in de computer ingevoerd  en wordt automatisch een CNC programma gegenereerd. Deze gegevens worden dan naar de CNC machines gestuurd waarna uw deuren geheel nauwkeurig worden gefreesd.

03. Productie

In de productiehal staan verschillende CNC machines welke deuren kunnen produceren. Deze werken volledig zelfstandig en produceren vol automatisch een mdf binnendeur. Voor de eiken deuren en deuren van andere houtsoorten moeten de onderdelen nog handmatig op de machines gelegd worden.

04. Afwerking

Als de CNC machine klaar is met de deuren worden deze geschuurd in een schuurstraat en vervolgens opgehangen aan een railsysteem dat door de productiehal loopt. De deuren worden dan voorzien van de eerste grondlaag met milieuvriendelijke watergedragen verf. Na het drogen wordt dit proces herhaald zodat de deuren voorzien zijn van 2 grondlagen verf. Eventueel volgt nog een 3e en 4e keer als de deuren moeten worden afgelakt. Na het drogen van de verf worden de deuren ingepakt voor transport.

05. Montage

De deuren zijn klaar voor verzending en worden aangeboden bij onze transporteur of middels onze eigen montagedienst naar de klant gebracht.

Bij montage van de deuren moeten enkel nog de infrezingen van de scharnieren en sluitplaten gedaan worden. Daarna kan de deur worden gemonteerd en worden voorzien van het gekozen deurbeslag.

Garantievoorwaarden

Onze garantievoorwaarden zijn gebaseerd op de algemeen gehanteerde normen in de Nederlandse deurenindustrie.

Lees meer