Bezoek onze showroom!

Opgeklampte Deur Op maat

Opgeklampte deuren op maatEen opgeklampte deur is een deur met een betimmering van dwarse, staande of schuine houtlatten. De landelijke opgeklampte deur op maat zie je tegenwoordig vaak terugkomen als stoere loftdeur. Naast deze deur te gebruiken als schuifdeur, kun je hem ook gewoon als draaideur bestellen. Ook deze maken wij voor u graag op maat.

-Boeren- of landelijke stijl-

De opgeklampte deur op maat valt onder de boerenstijl. Mensen met een landelijk inrichting kunnen deze deur perfect combineren met de rest van hun huis. Door de V-naad en de opgeklampte latten stralen deze deuren gezelligheid en warmte uit. De landelijke boerenstijl wordt vaak gecombineerd met bijvoorbeeld sobere accenten. In combinatie met een architraaf op het kozijn creëer je echt het wauw-effect. Daar hangt echt een deur te pronken. Findoor maakt dan ook met veel ervaring en expertise uw deur op maat.

We kunnen deze in komen meten met onze apparatuur van Prodim. Vervolgens is er de optie de deuren te laten aflakken in onze spuiterij. We kunnen dit in iedere gewenste RAL kleur. Komt u er niet uit en heeft uw kleuradvies nodig? Wij denken graag met u mee. Neem daarom gerust uw plattegrond en foto’s mee zodat wij ons de thuissituatie goed in kunnen beelden.

-Stoere opgeklampte deuren-

Door een rail met spaakwiel te gebruiken voor de opgeklampte deur op maat kun je spelen met je ruimte. Deze schuif je dan open voor een wand. Wij kunnen hem voor je inmeten en aflakken. Ook hebben wij de mogelijkheid het totale pakket aan te bieden en de deuren voor je te monteren.

Wanneer jouw schuifdeur tussen een wand wegvalt kun je beter voor een proslide rail kiezen van Argenta. Deze zijn heel minimalistisch en heel fijn in gebruik.

Ben je op zoek naar een staldeur, kies dan voor het type opgeklampte deur met glas.

Schuifdeurbeslag

Als je kiest voor een schuifdeur in je woning is het belangrijk te weten hoe je deze wilt bevestigen. Wil je de deur voor de wand open laten gaan of juist weg laten vallen tussen 2 wanden. Monteer je de rail aan de wand met een koof ter afwerking of juist aan het plafond. Welke stijl vind je mooi? Wil je minimalisme of juist een opvallende stoere rail?

Heel veel zaken waar je rekening mee moet houden. Wij adviseren je graag!

Argenta heeft een mooi rail systeem wat niet opvalt. Diverse lengtes zijn hierin te bestellen.
Wil je dat de deuren bijna uit zichzelf en geruisloos dichtgaan, kies dan voor de extra optie “softclose”.

Hou je van een opvallende schuifdeurrail, kies dan voor een rail met spaakwiel. Hierdoor wordt jouw deur een echte blikvanger. Zeker als je kiest voor een staldeur of anders gezegd een opgeklampte deur.

Bij een schuifdeur hoort mooi schuifdeurbeslag! Je kunt kiezen voor een schuifdeurkom of een grote strakke greep. Voor ieder wat wils. Kijk maar!

 

Meer info
Heeft u vragen?

Neem contact op.

Digitaal inmeten

Findoor biedt de mogelijkheid om deuren op locatie digitaal in te meten.
Dit inmeten gebeurt uiterst nauwkeurig middels de moderne apparatuur van Prodim.

Tijdens de metingen worden de exacte contouren van het kozijn gevolgd en eventueel de bestaande locatie van de scharnieren en sluitplaat aangegeven. Na het inmeten van de deuren op locatie worden de gegevens naar kantoor verzonden. Ook wordt hierbij aangegeven welke sloten, deurbeslag, scharnieren de klant erbij wil bestellen. Eventuele verdere bewerkingen worden gecommuniceerd.

Daarna worden de gegevens verwerkt tot een uniek CNC-programma. Iedere deur krijgt zijn eigen label en wordt door de CNC-machine gelezen waarna de machine alle bewerkingen uitvoert. Als de deuren van de CNC machine komen zijn alle bewerkingen welke aan de deur moeten worden gedaan afgerond.

Vervolgens kunnen de deuren gesproten worden in onze spuiterij en zijn zij gereed voor montage.

Lees meer

op geklampte deur op maat

Verantwoord en duurzaam bosbeheer

Veel mensen op de wereld zijn afhankelijk van bossen voor hun levensonderhoud. Ze halen er voedsel, drinkwater en grondstoffen uit. Bovendien zijn bossen zeer belangrijk voor het zuiveren van de lucht, het opnemen van CO2 en het leveren van zuurstof. Het is daarom van groot belang om ongecontroleerde houtkap tegen te gaan, aangezien de helft van de oorspronkelijke bossen op aarde reeds is verdwenen.

Lees meer

Onze Historie

Findoor is in 2004 opgericht en is onderdeel van HedoWanroij BV.

Lees meer

Ons Proces

01. Aanvraag behandeling

Na uw aanvraag te hebben ontvangen worden uw gegevens in ons computersysteem ingevoerd. Op basis hiervan worden de calculatie, offerte en eventuele tekeningen  gemaakt. In de meeste gevallen is dat binnen 2 werkdagen. Na uw goedkeuring kan de productie worden opgestart.

02. Inmeten

Indien de deuren moeten worden ingemeten, wordt er een afspraak gemaakt om de deuren digitaal in te meten. Dit gebeurt middels een 3D- meetapparaat welke de contouren van het kozijn exact opmeet. Hierna worden de meetgegevens in de computer ingevoerd  en wordt automatisch een CNC programma gegenereerd. Deze gegevens worden dan naar de CNC machines gestuurd waarna uw deuren geheel nauwkeurig worden gefreesd.

03. Productie

In de productiehal staan verschillende CNC machines welke deuren kunnen produceren. Deze werken volledig zelfstandig en produceren vol automatisch een mdf binnendeur. Voor de eiken deuren en deuren van andere houtsoorten moeten de onderdelen nog handmatig op de machines gelegd worden.

04. Afwerking

Als de CNC machine klaar is met de deuren worden deze geschuurd in een schuurstraat en vervolgens opgehangen aan een railsysteem dat door de productiehal loopt. De deuren worden dan voorzien van de eerste grondlaag met milieuvriendelijke watergedragen verf. Na het drogen wordt dit proces herhaald zodat de deuren voorzien zijn van 2 grondlagen verf. Eventueel volgt nog een 3e en 4e keer als de deuren moeten worden afgelakt. Na het drogen van de verf worden de deuren ingepakt voor transport.

05. Montage

De deuren zijn klaar voor verzending en worden aangeboden bij onze transporteur of middels onze eigen montagedienst naar de klant gebracht.

Bij montage van de deuren moeten enkel nog de infrezingen van de scharnieren en sluitplaten gedaan worden. Daarna kan de deur worden gemonteerd en worden voorzien van het gekozen deurbeslag.

Garantievoorwaarden

Onze garantievoorwaarden zijn gebaseerd op de algemeen gehanteerde normen in de Nederlandse deurenindustrie.

Lees meer