Bezoek onze showroom!

Over Findoor

Over Findoor

Findoor biedt een uitgebreid standaard assortiment aan binnendeuren, raamluiken, lambriseringen, plinten en architraven. Ook zijn wij gespecialiseerd in het maken van deuren naar wens van de klant. Of het nu gaat om brandvertragende deuren of deuren met steenfineer of houtsnijwerk, bij ons is echt alles mogelijk. 

Op Maat

Findoor produceert al haar producten zelf in Nederland en is zeer flexibel in de maatvoering of model van uw deur. Tevens hebben wij de mogelijkheid om de deuren digitaal in te meten en daarna exact op maat te produceren, eventueel te voorzien van glas en af te lakken in iedere gewenste kleur. Waarna wij de deuren bij de klant kunnen monteren zonder dat er nog iets aan de deur gedaan moet worden. En dat met een levertijd van 14 dagen.  

Kwaliteit

Findoor produceert haar mdf binnendeuren op een unieke methode waardoor massieve deuren ontstaan uit één geheel, hierdoor is  er geen mogelijkheid meer voor openstaan van verbindingen of scheuren . Productie wordt verricht door CNC machines waardoor kwaliteit en nauwkeurigheid gewaarborgd blijven. 

Photo

Onze Historie

Findoor is in 2004 opgericht door Stefan Derks en is onderdeel van Derkswanroij BV.

Lees meer

Verantwoord en duurzaam bosbeheer

Veel mensen op de wereld zijn afhankelijk van bossen voor hun levensonderhoud. Ze halen er voedsel, drinkwater en grondstoffen uit. Bovendien zijn bossen zeer belangrijk voor het zuiveren van de lucht, het opnemen van CO2 en het leveren van zuurstof. Het is daarom van groot belang om ongecontroleerde houtkap tegen te gaan, aangezien de helft van de oorspronkelijke bossen op aarde reeds is verdwenen.

Lees meer

Ons Process

01. Aanvraag behandeling

Na uw aanvraag te hebben ontvangen worden u gegevens in ons computersysteem ingevoerd, Waarna de calculatie, offerte en eventueel tekeningen worden gemaakt .In de meeste gevallen is dat binnen 2 dagen. Na uw goedkeuring kan de productie worden opgestart.

02. Inmeten

Indien de deuren moeten worden ingemeten wordt er een afspraak gemaakt om de deuren digitaal in te meten dit gebeurd middels een 3d meet apparaat die de contour van het kozijn exact op meet .Hierna worden de meetgegevens in de computer ingevoerd waarna automatisch een cnc programma gegenereerd wordt. Deze gegevens worden dan naar de cnc machines gestuurd.

03. Productie

In de productie hal staan verschillende cnc machines die deuren kunnen produceren. Deze werken volledig zelfstandig en produceren vol automatisch een mdf binnendeur. Voor de eiken deuren en deuren van andere houtsoorten moeten de onderdelen nog handmatig op de machines gelegd worden.

04. Afwerking

Als de deuren van de cnc machines afkomen worden ze geschuurd in een schuurstraat en worden daarna opgehangen aan een railsysteem dat door de productiehal loopt. De deuren worden dan voorzien van de eerste grondlaag met milieuvriendelijke watergedragen verf. Na het drogen wordt proces herhaald zodat er 2 grondlagen op de deuren zitten. Eventueel volgt nog een 3e en 4e keer als de deuren moeten worden afgelakt. Na het drogen van de verf worden de deuren ingepakt voor transport. Of wordt eerst nog van het benodigde hang en sluitwerk voorzien.

05. Montage

De deuren zijn klaar voor verzending en worden aangeboden bij onze transporteur of middels onze montagedienst naar de klant gebracht.

Bij montage van de deuren moeten enkel nog de infrezingen van de scharnieren en sluitplaten gedaan worden. Waarna de deur kan worden gemonteerd en worden voorzien van deurbeslag.

Afhanginstructies deuren

Deuren dienen zo laat mogelijk in de bouwfase afgehangen te worden.

Pas en arm schaven, stompe deuren

Als u uw nieuwe deur gaat afhangen is het wenselijk dat de deur aan de volgende spelingen (draainaden) voldoet:

  • Aan de hangzijde een speling van 2 mm.
  • Aan de sluitzijde een speling van 3 tot 4 mm.
  • Aan de bovenzijde een speling van 2 mm.
  • Aan de onderzijde een spelling van 10 mm.
Photo

Garantievoorwaarden

Onze garantievoorwaarden zijn gebaseerd op algemeen gehanteerde normen in de Nederlandse deurenindustrie.

Lees meer

Heeft u vragen?

Neem contact op.