Bezoek onze showroom!

Onopvallende kozijnen van Invisidoor!

Invisible kozijnen van Argenta Invisidoor

Onopvallende binnendeuren zijn dé trend voor een tijdloos interieur met een strak en minimalistisch ontwerp.
Met zijn onzichtbare deursystemen speelt Argent Alu perfect in op deze trend. Dankzij deze systemen vormen gesloten deuren en wanden één geheel: de storende omlijstingen verdwijnen, terwijl de scharnieren zo gemonteerd zijn, dat ze van buitenaf helemaal niet meer zichtbaar zijn. Een vlakke of freeslijndeur van Findoor past perfect samen met dit nieuwe systeem en voert de strakke uitstraling door. De Findoor deur wordt met een verdekt scharnier in het kozijn gehangen.

Argent Alu biedt een ‘onzichtbare’ oplossing voor draaideuren namelijk de Invisidoor DL. Maar naast dit systeem voor de stompe deuren is er ook een systeem voor taatsdeuren, de Invisidoor AX Pro. Voor schuifdeuren heeft Argenta een schuif-in-de-wand-systeem bedacht, de Invisidoor SDX of Invisidoor S.

Samen met de vlakliggende of ingebouwde plinten van Argenta bereik je nu het strak en minimalistisch resultaat wat je van je woning verwacht. Daar Findoor een dealer is van het Invisidoor systeem is dit alles te bekijken in onze showroom in Wanroij. Voel je welkom voor een bezoek en neem gerust contact met ons op!

 

invisidoor onzichtbare kozijnenonopvallende kozijnen Argentaverdekte scharnieren Neo-S5