Bezoek onze showroom!

Paneeldeuren Jaren 30 Nieuw

paneeldeuren jaren 30 nieuwZoek jij een nieuwe binnendeur in de jaren 30 stijl? Bij jouw renovatie past een nieuwe deur in de oude stijl! Kies daarom voor paneeldeuren jaren 30 nieuw. Deze passen perfect bij de authentieke stijl van je huis. Op deze manier wordt de sfeer gewaarborgd en doorgetrokken naar de deuren.

Paneeldeuren jaren 30 stijl nieuw zijn strakke deuren van MDF met een vlak paneel. Deze worden uit 1 geheel gemaakt waardoor scheuren en naden niet mogelijk zijn. Hierin in Findoor uniek! In de jaren 30 stijl hebben wij allerlei modellen. Je hebt hierbij keuze uit deuren met of zonder glas en dat op allerlei mogelijke manieren. Wil je een eigen model deur laten maken dan kun je bij ons ook terecht voor een afwijkend model. Hiervoor wordt dan een programma gemaakt zodat ons CNC dit over kan nemen voor de frezingen en bewerkingen.

-Afwijkende maten-

We kunnen ze in standaard maten omdat wij dit in onze eigen zagerij doen. Ook zijn afwijkende maten geen probleem. Heb je dus geen renovatieproject maar een nieuwbouwproject en hou je van paneeldeuren jaren 30 nieuw, dan kunnen wij ze ook maken in plafondhoge maten.

Als je kiest voor de optie dat wij de deuren komen in meten, dan zullen deze perfect passen in de bestaande of nieuwe kozijnen. Ons digitaal meetapparaat neemt de exacte maten over voor de deur en meet ook de scharnieren op zodat alle frezingen op de juiste plaats en in de juiste maat worden gemaakt.

Voor het kiezen van deurkrukken, scharnieren en de sloten kun je ook bij ons terecht. In ons mooie showroom kun je onze deuren en de opties voor het beslag in het echt komen bekijken en ervaren. Vaak zegt dat meer dan foto’s

-Totaalpakket van Findoor-

Findoor kan van begin tot het einde jouw deuren project overnemen. Wij kunnen in komen meten, vervolgens produceren wij de deuren in onze eigen fabriek. Wanneer de deuren afgelakt moeten worden, doen wij dat in onze spuiterij. Vervolgens komen wij de deuren inclusief het beslag van Formani graag op locatie bij u thuis monteren.

Hang- en sluitwerk

Om onze deuren compleet te maken, kunnen wij ook het hang- en sluitwerk en het beslag leveren. Wij kunnen je allerlei voorbeelden laten zien in onze showroom waarbij je het beslag ook echt eens kunt voelen.

Wij bieden toonaangevend deurbeslag in zowel klassiek als modern design. Zo zijn wij dealer van de bekende merken “Formani” en “Argenta”.
Zij leveren aan ons het beslag, verschillende soorten sloten en scharnieren voor de gewone draaideuren maar ook voor schuifdeuren of speciale taatsdeuren. Daarnaast kun je denken aan allerlei bijpassende accessoires zoals deurstoppers, brievenbussen, huisnummers en deurbellen. Hiermee maak je het plaatje helemaal compleet!

Meer info
Heeft u vragen?

Neem contact op.

Montage

Wanneer je er voor hebt gekozen de deuren door ons te laten monteren doen wij dit professioneel met onze eigen mensen.

Wij komen op afspraak en het liefste in het laatste stadium van een verbouwing. Dit uiteraard om beschadigingen aan de deuren te voorkomen.

Voor montage dient de woning bijvoorbeeld geheel vrij toegankelijk te zijn en de vochthuishouding in orde. De door ons opgestelde regels staan vermeld in onze montagevoorwaarden.

Na montage worden de deuren samen met de opdrachtgever gecontroleerd.  Mocht het zo zijn dat er nog wat opleverpuntjes zijn dan maken wij hiervoor z.s.m. een afspraak om deze naar tevredenheid af te werken.        

Lees meer

paneeldeuren jaren 30 nieuw

Verantwoord en duurzaam bosbeheer

Veel mensen op de wereld zijn afhankelijk van bossen voor hun levensonderhoud. Ze halen er voedsel, drinkwater en grondstoffen uit. Bovendien zijn bossen zeer belangrijk voor het zuiveren van de lucht, het opnemen van CO2 en het leveren van zuurstof. Het is daarom van groot belang om ongecontroleerde houtkap tegen te gaan, aangezien de helft van de oorspronkelijke bossen op aarde reeds is verdwenen.

Lees meer

Onze Historie

Findoor is in 2004 opgericht en is onderdeel van HedoWanroij BV.

Lees meer

Ons Proces

01. Aanvraag behandeling

Na uw aanvraag te hebben ontvangen worden uw gegevens in ons computersysteem ingevoerd. Op basis hiervan worden de calculatie, offerte en eventuele tekeningen  gemaakt. In de meeste gevallen is dat binnen 2 werkdagen. Na uw goedkeuring kan de productie worden opgestart.

02. Inmeten

Indien de deuren moeten worden ingemeten, wordt er een afspraak gemaakt om de deuren digitaal in te meten. Dit gebeurt middels een 3D- meetapparaat welke de contouren van het kozijn exact opmeet. Hierna worden de meetgegevens in de computer ingevoerd  en wordt automatisch een CNC programma gegenereerd. Deze gegevens worden dan naar de CNC machines gestuurd waarna uw deuren geheel nauwkeurig worden gefreesd.

03. Productie

In de productiehal staan verschillende CNC machines welke deuren kunnen produceren. Deze werken volledig zelfstandig en produceren vol automatisch een mdf binnendeur. Voor de eiken deuren en deuren van andere houtsoorten moeten de onderdelen nog handmatig op de machines gelegd worden.

04. Afwerking

Als de CNC machine klaar is met de deuren worden deze geschuurd in een schuurstraat en vervolgens opgehangen aan een railsysteem dat door de productiehal loopt. De deuren worden dan voorzien van de eerste grondlaag met milieuvriendelijke watergedragen verf. Na het drogen wordt dit proces herhaald zodat de deuren voorzien zijn van 2 grondlagen verf. Eventueel volgt nog een 3e en 4e keer als de deuren moeten worden afgelakt. Na het drogen van de verf worden de deuren ingepakt voor transport.

05. Montage

De deuren zijn klaar voor verzending en worden aangeboden bij onze transporteur of middels onze eigen montagedienst naar de klant gebracht.

Bij montage van de deuren moeten enkel nog de infrezingen van de scharnieren en sluitplaten gedaan worden. Daarna kan de deur worden gemonteerd en worden voorzien van het gekozen deurbeslag.

Garantievoorwaarden

Onze garantievoorwaarden zijn gebaseerd op de algemeen gehanteerde normen in de Nederlandse deurenindustrie.

De garantietermijn voor de binnendeuren is als volgt:

-5 jaar volledige garantie op de Findoor deuren-
-Deze garantie is niet van toepassing op het plaatsen van de deuren, schilderwerk, scharnieren en beslag-

Voor een volledige en uitgebreide beschrijving van onze voorwaarden, klik op onderstaande button!

Uitgebreide uitleg