Bezoek onze showroom!

Schuifdeur staal look

schuifdeur staal lookIndustrieel, loft-stijl, sober stoer, steellook of staal look schuifdeur? Hoe je het ook noemt, hoe mooi is een schuifdeur staal look. Met het verdekte invisidoor railsysteem van Argenta hangt je deur strak in jouw kamer. Een staal look binnendeur leveren wij voornamelijk met mat zwarte aflak. Hiermee creëer je een stoere stijl. Aan de proslide rail met slow-stop systeem wordt de deur netjes afgemonteerd door onze buitendienst. Kies bij je zwarte staallook schuifdeur voor een ingefreesde schuifdeurkom of voor opzichtige stoere grepen in matzwart of universeel RVS van Formani!

Wij kunnen diverse modellen staal look schuifdeuren maken in onze eigen fabriek. Op onze CNC wordt de deur geheel op maat gemaakt zodat jij straks een strakke schuifdeur staal look in je huis hebt om mee te pronken. Onze staallook schuifdeuren hebben een extra smalle stijl om een echte stalen schuifdeur na te bootsen. Wil je de schuifdeur staal look als loft deur voor bijvoorbeeld een kast gaan gebruiken, kijk dan eens naar onze schuifdeursystemen met een Loft Schuifrail met spaakwiel. Dan maak je met dezelfde deur een heel andere uitstraling.

Een mooie glasdeur van Findoor gebruik je om twee ruimtes van elkaar te scheiden of door ze juist te verbinden. Met mat of helder veiligheidsglas bepaal je zelf de gewenste doorkijk en lichtinval en creëer je daarmee wel of geen open uitstraling. Heb je bezoek of spelende kinderen, zonder je dan af van de andere ruimte!  Een room divider die functioneel is.

Ben je voor je nieuwbouwproject, verbouwing of verfraaiing op zoek naar binnendeuren zoals een
schuifdeur, paneeldeur of taatsdeur in staallook, neem dan een kijkje op onze site of live in onze showroom!
Hier krijg je advies in je keuze en bespreken we uitgebreid de mogelijkheden. Zorg dat je foto’s en een plattegrond bij de hand hebt. Dan weten we waar we over praten.

Assortiment Staallook Deuren

Ben je op zoek naar een schuifdeur staal look, maar heb je nog geen idee welke modellen hierin mogelijk zijn?
Of twijfel je tussen 2 modellen? Findoor heeft een mooie nieuwe showroom waarin veel van onze deuren
te bekijken zijn in het echt.

Tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek kunnen we de mogelijkheden bekijken en geven we graag advies
over de combinatie met je huidige interieur. Technische vragen kunnen worden gesteld en verschillen laten we graag zien aan de hand van voorbeelden.

Alles om samen met jou een mooie deur samen te stellen waardoor jij je thuis voelt!

Bekijk alle producten
Heeft u vragen?

Neem contact op.

Schuifdeur beslag

Wanneer je een schuifdeur wilt in je woning kun je hierbij kiezen uit verschillende manieren hoe deze te bevestigen. Via een Proslide systeem van Argenta of middels een loft schuifrail.
Wil je dat de deuren bijna uit zichzelf en geruisloos dichtgaan, kies dan voor de extra optie “softclose”. Hierbij heb je uiteraard ook weer de keuze om hiervoor te kiezen bij het sluiten en/of het opengaan.

Bij een schuifdeur hoort mooi schuifdeurbeslag! Je hebt hierbij keuze uit verschillende stijlen en mogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld een schuifdeurkom of een grovere greep in zwart of RVS?

Klik op bovenstaande links in de tekst om de mogelijkheden te bekijken!

 

schuifdeurbeslag

Tevreden klanten

Altijd leuk als je een positieve reactie met foto’s krijgt op een afgerond project!

“Graag wil ik jullie bedanken voor de plezierige samenwerking voor de renovatie van onze woning. Alles is perfect verlopen, te beginnen met het uitzoeken van de deuren in jullie showroom, het inmeten en uiteindelijk het afhangen van de deuren. Wij hebben jullie al meerdere keren aanbevolen bij bekenden en klanten van ons. Succes verder met jullie prachtige onderneming.”

Door Wim en Baukje van Gemert

Benieuwd wat anderen schreven? Klik dan op onderstaande button!

Lees meer

Onze Historie

Findoor is in 2004 opgericht en is onderdeel van HedoWanroij BV.

Lees meer

Ons Proces

01. Aanvraag behandeling

Na uw aanvraag te hebben ontvangen worden uw gegevens in ons computersysteem ingevoerd. Op basis hiervan worden de calculatie, offerte en eventuele tekeningen  gemaakt. In de meeste gevallen is dat binnen 2 werkdagen. Na uw goedkeuring kan de productie worden opgestart.

02. Inmeten

Indien de deuren moeten worden ingemeten, wordt er een afspraak gemaakt om de deuren digitaal in te meten. Dit gebeurt middels een 3D- meetapparaat welke de contouren van het kozijn exact opmeet. Hierna worden de meetgegevens in de computer ingevoerd  en wordt automatisch een CNC programma gegenereerd. Deze gegevens worden dan naar de CNC machines gestuurd waarna uw deuren geheel nauwkeurig worden gefreesd.

03. Productie

In de productiehal staan verschillende CNC machines welke deuren kunnen produceren. Deze werken volledig zelfstandig en produceren vol automatisch een mdf binnendeur. Voor de eiken deuren en deuren van andere houtsoorten moeten de onderdelen nog handmatig op de machines gelegd worden.

04. Afwerking

Als de CNC machine klaar is met de deuren worden deze geschuurd in een schuurstraat en vervolgens opgehangen aan een railsysteem dat door de productiehal loopt. De deuren worden dan voorzien van de eerste grondlaag met milieuvriendelijke watergedragen verf. Na het drogen wordt dit proces herhaald zodat de deuren voorzien zijn van 2 grondlagen verf. Eventueel volgt nog een 3e en 4e keer als de deuren moeten worden afgelakt. Na het drogen van de verf worden de deuren ingepakt voor transport.

05. Montage

De deuren zijn klaar voor verzending en worden aangeboden bij onze transporteur of middels onze eigen montagedienst naar de klant gebracht.

Bij montage van de deuren moeten enkel nog de infrezingen van de scharnieren en sluitplaten gedaan worden. Daarna kan de deur worden gemonteerd en worden voorzien van het gekozen deurbeslag.

Garantievoorwaarden

Onze garantievoorwaarden zijn gebaseerd op de algemeen gehanteerde normen in de Nederlandse deurenindustrie.

Lees meer