Bezoek onze showroom!

Staal Look Deur Op Maat!

staat look deur op maatVindt jij een stalen deur ook zo mooi, maar wel erg prijzig? Bij Findoor kun je terecht voor een staal look deur op maat! Dit is een geweldig alternatief! Of dit nu een taatsdeur is of een schuifdeur, wij maken ze in onze eigen werkplaats. Wij ontzorgen graag onze klant!

-Totaalpakket-

Het gehele proces doen wij zelf, van inmeten van onze stompe deuren tot vervolgens het monteren ervan. Bestel je een deur met een industriele look kan de kleur van de aflak zelf gekozen worden. Veelal wordt gekozen voor een mat zwarte aflak voor een optimaal resultaat.

-Mooi alternatief-

Met robuuste grepen van Formani behoort de steel look deur tot de industriele inrichting. Onze staal look binnendeur op maat is ontworpen met lagere boven- en onderdorpels en smallere verticale en dwarsstijlen. Hierdoor is de staal look deur op maat een goed alternatief voor een echte stalen deur. Daarnaast is het voordeel van dit ontwerp en materiaal dat deze massieve glasdeuren minder kostbaar zijn dan echte stalen binnendeuren maar toch heel degelijk door het massieve MDF dat wordt gebruikt. Onze staal look deur op maat lijkt daarom op een echte stalen deur en daardoor zal het je dan ook verbazen hoe ons ontwerp er uit ziet. Tenslotte wil het oog ook wat!

Findoor heeft diverse ontwerpen / modellen staal look binnendeuren in haar showroom. We kunnen ieder model deur op maat maken door ze digitaal in te meten.
Op die manier past een deur perfect qua uitstraling en maat!

-Inmeten-

Als je jouw staallook deur op maat wilt laten maken komen wij deze graag inmeten. Heb je nu een standaard maat of afwijkende maat, dat maakt dus niet uit. In eigen huis maken wij iedere deur op maat. Omdat wij deze deuren professioneel inmeten past hij altijd in het bijpassende kozijn en hoeft er dus niet meer geschaafd te worden.

Trots op onze deuren!

Findoor produceert kwalitatief hoogstaande deuren van massief MDF. Omdat wij deze zelf maken zijn ze verkrijgbaar in ieder gewenst model. Wij produceren ze daarbij tevens op maat, waardoor afwijkende afmetingen ook snel leverbaar zijn. Houten deuren van bijvoorbeeld massief eiken deuren, een deur met een HPL-houtprint of fineer van bijvoorbeeld eikenhout behoort ook tot de mogelijkheden als je een warme natuurlijke uitstraling wilt. Een stoere staallook deur met glas of een nostalgische deur met freeslijn kunnen wij ook maken. Omdat wij de deuren uit één geheel maken is de kans op scheuren nihil. Daarnaast hebben onze deuren door het MDF een strakke uitstraling!

Op deze pagina is een overzicht van onze deuren onderstaand weergegeven. Wil je ze toch eens in het echt komen bekijken en voelen, onze deuren zijn ook te bezichtigen in onze nieuwe showroom.
Kom voor een persoonlijk gesprek gerust eens langs!

Bekijk alle producten
Heeft u vragen?

Neem contact op.

Invisidoor Kozijnen

ONZICHTBAAR ALUMINIUM KADER VOOR BINNENDEUREN
‘Onopvallende binnendeuren’ – Dé trend voor een tijdloos interieur met een strak en minimalistisch ontwerp.
Met zijn onzichtbare deursystemen speelt Argent Alu perfect in op deze trend. Dankzij deze systemen vormen gesloten deuren en wanden één geheel: de storende omlijstingen verdwijnen, terwijl de scharnieren zo gemonteerd zijn, dat ze van buitenaf helemaal niet meer zichtbaar zijn. Argent Alu biedt vandaag een ‘onzichtbare’ oplossing voor draaideuren (invisidoor DL), taatsdeuren (invisidoor AX Pro) en schuif-in-de-wand deuren (invisidoor SDX of invisidoor S).

Het laatste obstakel zijn de klassieke opbouwplinten. Via de invisiplint, “onzichtbare plinten”, is hier nu ook de perfecte oplossing.
Dankzij deze vlakliggende of ingebouwde plinten bereik je nu het strak en minimalistisch resultaat wat je van je woning verwacht.

Lees meer

Invisidoor grijs Argenta FIndoor

Verantwoord en duurzaam bosbeheer

Veel mensen op de wereld zijn afhankelijk van bossen voor hun levensonderhoud. Ze halen er voedsel, drinkwater en grondstoffen uit. Bovendien zijn bossen zeer belangrijk voor het zuiveren van de lucht, het opnemen van CO2 en het leveren van zuurstof. Het is daarom van groot belang om ongecontroleerde houtkap tegen te gaan, aangezien de helft van de oorspronkelijke bossen op aarde reeds is verdwenen.

Lees meer

Onze Historie

Findoor is in 2004 opgericht en is onderdeel van HedoWanroij BV.

Lees meer

Ons Proces

01. Aanvraag behandeling

Na uw aanvraag te hebben ontvangen worden uw gegevens in ons computersysteem ingevoerd. Op basis hiervan worden de calculatie, offerte en eventuele tekeningen  gemaakt. In de meeste gevallen is dat binnen 2 werkdagen. Na uw goedkeuring kan de productie worden opgestart.

02. Inmeten

Indien de deuren moeten worden ingemeten, wordt er een afspraak gemaakt om de deuren digitaal in te meten. Dit gebeurt middels een 3D- meetapparaat welke de contouren van het kozijn exact opmeet. Hierna worden de meetgegevens in de computer ingevoerd  en wordt automatisch een CNC programma gegenereerd. Deze gegevens worden dan naar de CNC machines gestuurd waarna uw deuren geheel nauwkeurig worden gefreesd.

03. Productie

In de productiehal staan verschillende CNC machines welke deuren kunnen produceren. Deze werken volledig zelfstandig en produceren vol automatisch een mdf binnendeur. Voor de eiken deuren en deuren van andere houtsoorten moeten de onderdelen nog handmatig op de machines gelegd worden.

04. Afwerking

Als de CNC machine klaar is met de deuren worden deze geschuurd in een schuurstraat en vervolgens opgehangen aan een railsysteem dat door de productiehal loopt. De deuren worden dan voorzien van de eerste grondlaag met milieuvriendelijke watergedragen verf. Na het drogen wordt dit proces herhaald zodat de deuren voorzien zijn van 2 grondlagen verf. Eventueel volgt nog een 3e en 4e keer als de deuren moeten worden afgelakt. Na het drogen van de verf worden de deuren ingepakt voor transport.

05. Montage

De deuren zijn klaar voor verzending en worden aangeboden bij onze transporteur of middels onze eigen montagedienst naar de klant gebracht.

Bij montage van de deuren moeten enkel nog de infrezingen van de scharnieren en sluitplaten gedaan worden. Daarna kan de deur worden gemonteerd en worden voorzien van het gekozen deurbeslag.

Garantievoorwaarden

Onze garantievoorwaarden zijn gebaseerd op de algemeen gehanteerde normen in de Nederlandse deurenindustrie.

Lees meer