Bezoek onze showroom!

Staallook Binnendeuren

Staallook binnendeurenTwijfel je of je voor echte stalen deuren moet gaan of toch voor staallook binnendeuren?Vaak zien klanten in onze showroom het verschil niet! Onze massieve MDF staallook binnendeuren hebben dus zeker een industriële uitstraling!

Voordelen

Voordelen van staallook binnendeuren van MDF zijn dat ze minder kostbaar zijn en overschilderbaar. De constructie is echter wel erg stevig en de uitstraling nagenoeg hetzelfde als bij een echte stalen deur. Findoor kan ze op maat maken dus ook een afwijkende maat is geen probleem. Doordat de deuren uit een geheel gemaakt worden ontstaan er geen scheurtjes en breeknaden. Het glas wordt als gehele glasplaat van boven in de deur geschoven. Een stevig geheel dus!

Functionalteit

Deze mooie kwalitatieve binnendeuren zijn perfect voor het afscheiden van ruimtes. Hierdoor houdt de ruimte toch een open uitstraling zelfs als de deuren gesloten zijn. Wilt u wat minder doorkijk, kies dan voor mat glas of het stijlvolle rookglas met een grijstint. Al onze deuren, dus ook onze staal look deuren zijn te gebruiken als draaideur, schuifdeur maar ook als taatsdeur. Je hebt hiermee echt een eye-catcher in je woning.

Maatwerk

Maatwerk en Findoor zijn 1! Wij kunnen staallook deuren maken in grote en kleine maten, breed en smal. We produceren uw deuren in eigen huis op basis van doorgegeven maten. We kunnen uw deuren echter ook inmeten. Ons meetapparaat meet op 13 punten de maten van de deuropening op waardoor de deur perfect past in het kozijn.

Afwerking

Staallook deuren komen het beste tot zijn recht met een zwarte aflak. Wij werken met zijdeglas voor het aflakken waardoor de deur een matte stoere look krijgt. Combineer uw staallook deur gerust met een witte of grijze paneeldeur. Stijlen en kleuren mogen met elkaar gecombineerd worden.

Kom eens kijken en inspiratie op doen in onze mooie showroom!

Aflakken

Findoor heeft een eigen werkplaats en spuiterij. Komen jouw deuren dus van de CNC af voor de specifieke bewerkingen dan is er een optie dat de deuren door ons wordt afgelakt. Wij doen dit echter alleen als deze professioneel zijn ingemeten. Het is namelijk vaak zo dat als dit niet het geval is dat deze net niet helemaal goed passen en dat er nog geschaafd moet worden aan de deur. Dat is natuurlijk zonde van de lak.

Standaard worden onze deuren in grondverf geleverd. Je kunt hierbij kiezen voor wit, grijs of zwart. Aflakken kunnen wij in iedere gewenste RAL kleur. Op deze manier ontzorgen wij graag onze klant!

Meer info
Heeft u vragen?

Neem contact op.

Transport

In ons magazijn worden de deuren als ze gereed zijn voor de klant klaargezet voor transport. Levering wordt gedaan door een externe transporteur. Betaling bij levering is hierdoor dus helaas niet mogelijk.

Zelf je bestelling komen afhalen in ons magazijn te Wanroij is ook mogelijk op afspraak.

Belangrijk om te weten:

Bestelde binnendeuren worden afgeleverd op een pallet aan de voordeur.
De deuren zelf worden door de chauffeur van de transporteur niet binnen gebracht. Levering geschiedt ook enkel gelijkvloers. Het is dus aan te raden
dat er op de dag van levering iemand aanwezig is die de deuren direct binnen kan zetten.

Wanneer wij de deuren komen monteren worden de deuren door onze monteurs meegenomen.

Lees meer

 

binnendeur staal look

Garantievoorwaarden

Onze garantievoorwaarden zijn gebaseerd op de algemeen gehanteerde normen in de Nederlandse deurenindustrie.

Garantietermijn

5 jaar volledige garantie op de Findoor deuren.
Deze garantie is niet van toepassing op het plaatsen van de deuren, schilderwerk, scharnieren en beslag.

Onze algemene voorwaarden

Onze Historie

Findoor is in 2004 opgericht en is onderdeel van HedoWanroij BV.

Lees meer

Ons Proces

01. Aanvraag behandeling

Na uw aanvraag te hebben ontvangen worden uw gegevens in ons computersysteem ingevoerd. Op basis hiervan worden de calculatie, offerte en eventuele tekeningen  gemaakt. In de meeste gevallen is dat binnen 2 werkdagen. Na uw goedkeuring kan de productie worden opgestart.

02. Inmeten

Indien de deuren moeten worden ingemeten, wordt er een afspraak gemaakt om de deuren digitaal in te meten. Dit gebeurt middels een 3D- meetapparaat welke de contouren van het kozijn exact opmeet. Hierna worden de meetgegevens in de computer ingevoerd  en wordt automatisch een CNC programma gegenereerd. Deze gegevens worden dan naar de CNC machines gestuurd waarna uw deuren geheel nauwkeurig worden gefreesd.

03. Productie

In de productiehal staan verschillende CNC machines welke deuren kunnen produceren. Deze werken volledig zelfstandig en produceren vol automatisch een mdf binnendeur. Voor de eiken deuren en deuren van andere houtsoorten moeten de onderdelen nog handmatig op de machines gelegd worden.

04. Afwerking

Als de CNC machine klaar is met de deuren worden deze geschuurd in een schuurstraat en vervolgens opgehangen aan een railsysteem dat door de productiehal loopt. De deuren worden dan voorzien van de eerste grondlaag met milieuvriendelijke watergedragen verf. Na het drogen wordt dit proces herhaald zodat de deuren voorzien zijn van 2 grondlagen verf. Eventueel volgt nog een 3e en 4e keer als de deuren moeten worden afgelakt. Na het drogen van de verf worden de deuren ingepakt voor transport.

05. Montage

De deuren zijn klaar voor verzending en worden aangeboden bij onze transporteur of middels onze eigen montagedienst naar de klant gebracht.

Bij montage van de deuren moeten enkel nog de infrezingen van de scharnieren en sluitplaten gedaan worden. Daarna kan de deur worden gemonteerd en worden voorzien van het gekozen deurbeslag.

Garantievoorwaarden

Onze garantievoorwaarden zijn gebaseerd op de algemeen gehanteerde normen in de Nederlandse deurenindustrie.

Lees meer