Bezoek onze showroom!

Staallook Deuren Op Maat

Staallook deuren op maatBij Findoor kun je je staallook deuren op maat laten maken. Ook worden afwijkende maten in onze eigen fabriek gemaakt. Onze staallook deuren op maat lijken heel erg op echte stalen deuren. Als je bij onze showroom binnenkomt kun je dat direct zien.

Het voordeel van staallook deuren is dat deze minder kostbaar zijn dan echte stalen deuren. Findoor maakt haar deuren uit een geheel en zien er door het massieve MDF erg strak uit.

-Onze modellen-

Staallook deuren kun je in diverse modellen laten maken. Een deur met een drie-vlaks verdeling bijvoorbeeld of eentje met een asymmetrische verdeling. Strak afgelakt met matte zwarte aflak. Ook dit doen wij in eigen huis, in onze eigen spuiterij.

-Inmeten-

Als wij een staallook deur voor jou op maat maken komen wij deze op locatie inmeten. Wij meten in met digitale apparatuur van Prodim waardoor de maten exact worden overgenomen. Iedere deur krijgt een eigen nummer met de juiste afmetingen welke gelinkt wordt aan het bijpassende kozijn. Ook wordt de maat en hoogte van de scharnieren gemeten zodat deze van het kozijn overgenomen kunnen worden in de nieuwe deur.

-Totaalpakket-

Wanneer jouw staallook deuren op maat worden gemaakt na het inmeten kunnen we deze aflakken in de door jouw gewenste kleur. Geef hiervoor het RAL nummer door. Om het pakket compleet te maken bieden wij ook de mogelijkheid de deuren te monteren. Of dit nu gaat om standaard draaideuren, een schuifdeur of een taatsdeur. Dat maakt niets uit. Het eventueel bestelde beslag van Formani monteren we op locatie zodat het plaatje compleet is. Jij kunt direct genieten van onze producten!

Findoor ontzorgt graag haar klanten door ze op alle fronten te ontlasten. Graag doen wij waar we goed in zijn: het maken van maatwerk en dus jouw staaldeuren op maat maken. Wij denken in oplossingen en adviseren u graag!

Inmeten en Monteren

Wanneer je je staallook deuren bij ons besteld adviseren wij je deze digitaal in te laten meten. Ook het monteren kunnen wij voor je doen. Op deze manier worden jouw deuren professioneel afgehangen.

Tijdens de meting worden de exacte lijnen van het kozijn gevolgd. Ook kan het apparaat de bestaande locatie van de scharnieren en sluitplaat meten. Na het inmeten van de deuren op locatie worden de gegevens naar kantoor verzonden. Deze worden verwerkt in een deurenstaat waarna de gegevens verwerkt worden tot een uniek CNC-programma.

Iedere deur krijgt zijn eigen label en wordt door de CNC-machine gelezen waarna de machine alle bewerkingen uitvoert. Als de deuren van de CNC machine komen is de deur klaar en zijn alle bewerkingen afgerond. Onze binnendienst zal dan een afspraak maken voor het monteren van de deuren!

Meer info
Heeft u vragen?

Neem contact op.

Instructies voor het afhangen van deuren

Deuren dienen in de bouwfase zo laat mogelijk afgehangen te worden, dit om fouten in de maatvoering en beschadigingen te voorkomen.

Pas en arm schaven bij stompe deuren
Als u uw nieuwe deur gaat afhangen is het wenselijk dat de deur aan de volgende spelingen (draainaden) voldoet:

  • Aan de hangzijde een speling van 2 mm.
  • Aan de sluitzijde een speling van 3 tot 4 mm.
  • Aan de bovenzijde een speling van 2 mm.
  • Aan de onderzijde een spelling van 10 mm.
Lees meer

 

Staallook deuren op maat

Verantwoord en duurzaam bosbeheer

Veel mensen op de wereld zijn afhankelijk van bossen voor hun levensonderhoud. Ze halen er voedsel, drinkwater en grondstoffen uit. Bovendien zijn bossen zeer belangrijk voor het zuiveren van de lucht, het opnemen van CO2 en het leveren van zuurstof. Het is daarom van groot belang om ongecontroleerde houtkap tegen te gaan, aangezien de helft van de oorspronkelijke bossen op aarde reeds is verdwenen.

Lees meer

Onze Historie

Findoor is in 2004 opgericht en is onderdeel van HedoWanroij BV.

Lees meer

Ons Proces

01. Aanvraag behandeling

Na uw aanvraag te hebben ontvangen worden uw gegevens in ons computersysteem ingevoerd. Op basis hiervan worden de calculatie, offerte en eventuele tekeningen  gemaakt. In de meeste gevallen is dat binnen 2 werkdagen. Na uw goedkeuring kan de productie worden opgestart.

02. Inmeten

Indien de deuren moeten worden ingemeten, wordt er een afspraak gemaakt om de deuren digitaal in te meten. Dit gebeurt middels een 3D- meetapparaat welke de contouren van het kozijn exact opmeet. Hierna worden de meetgegevens in de computer ingevoerd  en wordt automatisch een CNC programma gegenereerd. Deze gegevens worden dan naar de CNC machines gestuurd waarna uw deuren geheel nauwkeurig worden gefreesd.

03. Productie

In de productiehal staan verschillende CNC machines welke deuren kunnen produceren. Deze werken volledig zelfstandig en produceren vol automatisch een mdf binnendeur. Voor de eiken deuren en deuren van andere houtsoorten moeten de onderdelen nog handmatig op de machines gelegd worden.

04. Afwerking

Als de CNC machine klaar is met de deuren worden deze geschuurd in een schuurstraat en vervolgens opgehangen aan een railsysteem dat door de productiehal loopt. De deuren worden dan voorzien van de eerste grondlaag met milieuvriendelijke watergedragen verf. Na het drogen wordt dit proces herhaald zodat de deuren voorzien zijn van 2 grondlagen verf. Eventueel volgt nog een 3e en 4e keer als de deuren moeten worden afgelakt. Na het drogen van de verf worden de deuren ingepakt voor transport.

05. Montage

De deuren zijn klaar voor verzending en worden aangeboden bij onze transporteur of middels onze eigen montagedienst naar de klant gebracht.

Bij montage van de deuren moeten enkel nog de infrezingen van de scharnieren en sluitplaten gedaan worden. Daarna kan de deur worden gemonteerd en worden voorzien van het gekozen deurbeslag.

Garantievoorwaarden

Onze garantievoorwaarden zijn gebaseerd op de algemeen gehanteerde normen in de Nederlandse deurenindustrie.

Lees meer