Bezoek onze showroom!

Vlakke Massieve Binnendeuren

vlakke massieve binnendeurenFindoor maakt diverse stijlen deuren op maat! Voorheen zag je voornamelijk landelijke en jaren 20-30 stijl deuren. Tegenwoordig is dat wel anders. Deuren in moderne stijl of in staallook lijken de markt over te nemen. Ook de vlakke massieve binnendeuren zijn weer terug van weggeweest. Deze worden vaak gecombineerd met een invisible kozijn van Invisidoor van Argenta. Dit systeem straalt minimalisme uit en is daardoor gemakkelijk te combineren met andere stijlen en kleuren.

Door vlakke massieve binnendeuren te combineren met bijvoorbeeld zwart beslag van Formani, straalt jouw deur iets stoers uit. Een zwarte deurkruk samen met zwarte kogellager scharnieren heeft dan toch iets industrieels. Vaak wordt dit samen gebruikt met zwarte meubelgrepen, stalen onderstellen en andere zwarte accessoires. Zo kun je in je interieur een bepaalde stijl geheel doorvoeren.

Wij leveren alle vlakke massieve binnendeuren in standaard maten. Maar ook als je een afwijkende maat nodig hebt is dat geen probleem. Je hebt bij strakke vlakke deuren ook nog verschillende opties. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een model met glas. Wil je het glas op een bepaalde hoogte en positie omdat dit beter uitkomt met je schuifwand, ook dat is mogelijk. We kunnen dan een afwijkend model maken wat matcht met wat jij wilt.

Vlakke deuren worden veelal gebruikt als draaideur. Maar een schuifdeur met een vlakke deur is ook prachtig. Wanneer je kiest voor een Invisidoor S systeem met rail valt de schuifdeur prachtig weg in de wand. Bijzonder aan dit systeem is dat het schuivende deurblad in gesloten stand aan één muurzijde volledig onzichtbaar (flush) wegvalt.

Het allermooiste is natuurlijk een combinatie van beide!

Wij adviseren je graag! Je bent van harte welkom in onze prachtige showroom en laten u graag de mogelijkheden zien.

Inmeten en Monteren

Wanneer je opdracht geeft om je binnendeuren op maat te laten maken bij Findoor kun je er voor kiezen deze door ons te laten inmeten en monteren. Wok maken hiervoor een afspraak om dit op locatie te komen doen. Wij doen dit digitaal middels de moderne apparatuur van Prodim.  Dit apparaat meet uiterst nauwkeurig alle maten op. Ook van de scharnieren.

Het apparaat volgt tijdens de meting de exacte lijnen van het kozijn. Ook kan het apparaat de bestaande locatie van de scharnieren en sluitplaat meten. Na het inmeten van de deuren alle gegevens verzameld en verwerkt tot een uniek CNC-programma.

Iedere deur krijgt een eigen nummer en wordt door de CNC-machine gelezen waarna de machine alle bewerkingen uitvoert. Als de deuren van de CNC machine komen zijn ze klaar en zijn alle bewerkingen afgerond. Indien gewenst lakken we de deuren af in onze eigen spuiterij. Onze binnendienst zal vervolgens een afspraak maken voor het monteren van de deuren!

Meer info
Heeft u vragen?

Neem contact op.

Instructies voor het afhangen van deuren

Deuren dienen in de bouwfase zo laat mogelijk afgehangen te worden, dit om fouten in de maatvoering en beschadigingen te voorkomen.

Pas en arm schaven bij stompe deuren
Als u uw nieuwe deur gaat afhangen is het wenselijk dat de deur aan de volgende spelingen (draainaden) voldoet:

  • Aan de hangzijde een speling van 2 mm.
  • Aan de sluitzijde een speling van 3 tot 4 mm.
  • Aan de bovenzijde een speling van 2 mm.
  • Aan de onderzijde een spelling van 10 mm.
Lees meer

 

Binnendeuren op maat laten maken

Verantwoord en duurzaam bosbeheer

Veel mensen op de wereld zijn afhankelijk van bossen voor hun levensonderhoud. Ze halen er voedsel, drinkwater en grondstoffen uit. Bovendien zijn bossen zeer belangrijk voor het zuiveren van de lucht, het opnemen van CO2 en het leveren van zuurstof. Het is daarom van groot belang om ongecontroleerde houtkap tegen te gaan, aangezien de helft van de oorspronkelijke bossen op aarde reeds is verdwenen.

Lees meer

Onze Historie

Findoor is in 2004 opgericht en is onderdeel van HedoWanroij BV.

Lees meer

Ons Proces

01. Aanvraag behandeling

Na uw aanvraag te hebben ontvangen worden uw gegevens in ons computersysteem ingevoerd. Op basis hiervan worden de calculatie, offerte en eventuele tekeningen  gemaakt. In de meeste gevallen is dat binnen 2 werkdagen. Na uw goedkeuring kan de productie worden opgestart.

02. Inmeten

Indien de deuren moeten worden ingemeten, wordt er een afspraak gemaakt om de deuren digitaal in te meten. Dit gebeurt middels een 3D- meetapparaat welke de contouren van het kozijn exact opmeet. Hierna worden de meetgegevens in de computer ingevoerd  en wordt automatisch een CNC programma gegenereerd. Deze gegevens worden dan naar de CNC machines gestuurd waarna uw deuren geheel nauwkeurig worden gefreesd.

03. Productie

In de productiehal staan verschillende CNC machines welke deuren kunnen produceren. Deze werken volledig zelfstandig en produceren vol automatisch een mdf binnendeur. Voor de eiken deuren en deuren van andere houtsoorten moeten de onderdelen nog handmatig op de machines gelegd worden.

04. Afwerking

Als de CNC machine klaar is met de deuren worden deze geschuurd in een schuurstraat en vervolgens opgehangen aan een railsysteem dat door de productiehal loopt. De deuren worden dan voorzien van de eerste grondlaag met milieuvriendelijke watergedragen verf. Na het drogen wordt dit proces herhaald zodat de deuren voorzien zijn van 2 grondlagen verf. Eventueel volgt nog een 3e en 4e keer als de deuren moeten worden afgelakt. Na het drogen van de verf worden de deuren ingepakt voor transport.

05. Montage

De deuren zijn klaar voor verzending en worden aangeboden bij onze transporteur of middels onze eigen montagedienst naar de klant gebracht.

Bij montage van de deuren moeten enkel nog de infrezingen van de scharnieren en sluitplaten gedaan worden. Daarna kan de deur worden gemonteerd en worden voorzien van het gekozen deurbeslag.

Garantievoorwaarden

Onze garantievoorwaarden zijn gebaseerd op de algemeen gehanteerde normen in de Nederlandse deurenindustrie.

Lees meer