Bezoek onze showroom!

Zwarte binnendeur

zwarte binnendeur

Wat leuk dat binnendeuren tegenwoordig worden gezien als een onderdeel van je interieur! Je kunt ze betrekken bij je inrichting en combineren met andere kleuren en materialen.

-Stoer & sober-

Zo wordt een zwarte binnendeur vaak gekozen bij een sobere robuuste inrichting. Veelal wordt er met houtmaterialen gecombineerd, en dan het liefst zo ruw mogelijk. Tinten als grijs, zwart en zand zijn dan toch een mooie warme uitstraling samen met jouw gekozen zwarte deur.

Hou je van een modern interieur, dan past een vlakke zwarte binnendeur ook perfect. Deze worden het meeste als draaideur gebruikt. Naast deze draaideuren worden staallook deuren ook meestal in het zwart uitgevoerd. Op deze manier heeft de zwarte binnendeur een heel andere uitstraling en functie.

-Staallook-

Staallook deuren worden vaak als schuifdeur of taatsdeur besteld. Als eyecather in jouw huis. Een room divider die de ene ruimte van de ander scheidt of juist verbindt. Je creëert hiermee een open uitstraling en op die manier hou je de lichtinval die er zonder deur ook was. Een zwarte deur kan ook met glas besteld worden in de landelijke stijl of zelfs als loft deur.

-Aflakken-

Iedere deur van Findoor kunnen wij aflakken in onze eigen spuiterij. Op basis van een Ral nummer worden de deuren zorgvuldig behandeld met een zijdeglans aflak. Kijk gerust eens in ons inspiratie fotoboek om ideeën op te doen.

Een Findoor deur wordt enkel door ons afgelakt als deze zorgvuldig is ingemeten.
Moet je deur bij plaatsen namelijk nog schaven om passend te maken dan is dat natuurlijk zonde van je aflak! Inmeten kunnen wij ook!  Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Op onze website kun je ook de producten van Formani zien. Zij zijn onze leverancier van het beslag en hang- en sluit werk. Bekende ontwerpers hebben voor hen diverse lijnen ontworpen waarbij je kunt kiezen uit ronde of vierkante items in diverse kleuren en afwerkingen. Zij hebben gespeeld met andere vormen en materialen om unieke exemplaren neer te zetten. Naast deze ontwerpen heeft Formani ook de basic lijn die mooie en kwalitatieve producten vertegenwoordigt!

 

 

 

Klanten Recensies

Ons assortiment

Findoor maakt diverse stijlen en modellen deuren. Je kunt bij ons terecht voor jouw project omdat je gaat verbouwen of juist bezig bent met nieuwbouw. In iedere stijl hebben we verschillende modellen. En wil je nou net iets anders dan standaard dan kunnen wij ook afwijkende modellen maken. Wij maken standaard maten maar je kunt ook terecht bij ons voor afwijkende maten oftewel maatwerk deuren. Wij denken graag met je mee en adviseren waar we kunnen.

Maak gerust een afspraak in onze showroom om te kijken wat wij maken en wat onze werkwijze is. De koffie staat klaar!

Bekijk alle producten
Heeft u vragen?

Neem contact op.

Beslag en Hang- & sluitwerk

Findoor heeft een aantal standaard deurkrukken op voorraad van goede kwaliteit voor een nette prijs! Je kunt hierbij kiezen uit een strakke kruk of een wat rondere. We hebben een aantal kleuren waaruit gekozen kan worden. Zo hebben we naast de tijdloze RVS kleur ook het stoere matte zwart in ons assortiment. Van iedere lijn hebben we verschillende items zodat alles mooi bij elkaar past!   

Om onze deuren compleet te maken, kunnen wij ook het hang- en sluitwerk en het beslag leveren voor jouw schuif- of taatsdeur. Wij kunnen je allerlei voorbeelden laten zien in onze showroom waarbij je het beslag ook echt eens kunt voelen.

Wij bieden toonaangevend deurbeslag in zowel klassiek als modern design. Zo zijn wij dealer van de bekende merken “Formani” en “Argenta”. Zij leveren aan ons het beslag, verschillende soorten sloten en scharnieren voor de gewone draaideuren maar ook voor schuifdeuren of speciale taatsdeuren. Daarnaast kun je denken aan allerlei bijpassende accessoires zoals deurstoppers, brievenbussen, huisnummers en deurbellen. Hiermee maak je het plaatje helemaal compleet!

Klik hier voor - Beslag en hang- & sluitwerk-

 

https://www.findoor.nl/producten/hang-en-sluitwerk/schuifdeur-beslag/schuifdeurkommen/

Het totaalpakket van Findoor

Wanneer je deuren bestelt bij Findoor kun je ervoor kiezen deze door ons te laten inmeten en monteren. Wanneer je hiervoor kiest maken wij een afspraak om dit op locatie te komen doen. Wij doen dit digitaal middels de moderne apparatuur van Prodim welke uiterst nauwkeurig meet. Tijdens de meting worden de exacte lijnen van het kozijn gevolgd.

Ook kan het apparaat de bestaande locatie van de scharnieren en sluitplaat meten. Na het inmeten van de deuren op locatie worden de gegevens naar kantoor verzonden.
Eventuele verdere bewerkingen worden gecommuniceerd. Daarna worden de gegevens verwerkt tot een uniek CNC-programma. Iedere deur krijgt zijn eigen label en wordt door de CNC-machine gelezen waarna de machine alle bewerkingen uitvoert. Als de deuren van de CNC machine komen is de deur klaar en zijn alle bewerkingen afgerond.
Onze binnendienst zal dan een afspraak maken voor het monteren van de deuren!

Download  Inmeet- en montage voorwaarden.

Lees meer

Onze Historie

Findoor is in 2004 opgericht en is onderdeel van HedoWanroij BV.

Lees meer

Ons Proces

01. Aanvraag behandeling

Na uw aanvraag te hebben ontvangen worden uw gegevens in ons computersysteem ingevoerd. Op basis hiervan worden de calculatie, offerte en eventuele tekeningen  gemaakt. In de meeste gevallen is dat binnen 2 werkdagen. Na uw goedkeuring kan de productie worden opgestart.

02. Inmeten

Indien de deuren moeten worden ingemeten, wordt er een afspraak gemaakt om de deuren digitaal in te meten. Dit gebeurt middels een 3D- meetapparaat welke de contouren van het kozijn exact opmeet. Hierna worden de meetgegevens in de computer ingevoerd  en wordt automatisch een CNC programma gegenereerd. Deze gegevens worden dan naar de CNC machines gestuurd waarna uw deuren geheel nauwkeurig worden gefreesd.

03. Productie

In de productiehal staan verschillende CNC machines welke deuren kunnen produceren. Deze werken volledig zelfstandig en produceren vol automatisch een mdf binnendeur. Voor de eiken deuren en deuren van andere houtsoorten moeten de onderdelen nog handmatig op de machines gelegd worden.

04. Afwerking

Als de CNC machine klaar is met de deuren worden deze geschuurd in een schuurstraat en vervolgens opgehangen aan een railsysteem dat door de productiehal loopt. De deuren worden dan voorzien van de eerste grondlaag met milieuvriendelijke watergedragen verf. Na het drogen wordt dit proces herhaald zodat de deuren voorzien zijn van 2 grondlagen verf. Eventueel volgt nog een 3e en 4e keer als de deuren moeten worden afgelakt. Na het drogen van de verf worden de deuren ingepakt voor transport.

05. Montage

De deuren zijn klaar voor verzending en worden aangeboden bij onze transporteur of middels onze eigen montagedienst naar de klant gebracht.

Bij montage van de deuren moeten enkel nog de infrezingen van de scharnieren en sluitplaten gedaan worden. Daarna kan de deur worden gemonteerd en worden voorzien van het gekozen deurbeslag.

Garantievoorwaarden

Onze garantievoorwaarden zijn gebaseerd op de algemeen gehanteerde normen in de Nederlandse deurenindustrie.

Lees meer